reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Nie, nie Czarni do Myni. Piszesz czasami jak prawnik, chyba,że mi się pomyliło z kimś innym, tzn któraś to dziewczyna i Ty też chyba teraz używała takich prawniczowskich zwrotów :-)

Ja to wam powiem że jestem pyskata i bezczelna nie raz odciełam głupi tekst, drażnią mnie osoby którym się wydaje że wszystko im się należy z racji wieku ( nawet ocenianie i oczernianie innych) a same swoim zachowaniem nie dają żadnego przykładu
eee niech sobie żyją w tym swoim mocherowym świecie ...

chyba coś zjem mniam
3 godziny do wekendu chyba zaczyna się wielkie odliczanie hehe

Kropka za 2 razem docvzytałąm że to 'mynia' a nie 'mam' :D
oj też jestem pyskata i mam nie wyparzony język a klne jak mało kto :D staram sie hamować przy dziecku ale na szczęście nie powtarza
i najpierw powiem a potem myślę
ale staram sie trochę ograniczać by nie robić innym przykrości ale czasami sie nie da

Ostatnia edycja:
Ja to wam powiem że jestem pyskata i bezczelna nie raz odciełam głupi tekst, drażnią mnie osoby którym się wydaje że wszystko im się należy z racji wieku ( nawet ocenianie i oczernianie innych) a same swoim zachowaniem nie dają żadnego przykładu
eee niech sobie żyją w tym swoim mocherowym świecie ...

chyba coś zjem mniam
3 godziny do wekendu chyba zaczyna się wielkie odliczanie hehe

Oj ja to dopiero cięta jestem i wredna jak trzeba, jak już mi ktoś raz zajdzie za skóre, to ma przewalone :-) Ogólnie szanuje wszytskich ludzi i nie mam jakiś do nich ograniczeń, ze względu na poglądy, wykształcenie, rase wiek etc, ale... no właśnie ale... dobrze, że wy dziołszki jak to się u mnie na śląsku mówi jesteście do rany przyłóż, bo czasami jak czytam inne watki, to dziewczyny rowalają mnie na łopatki... :eek:

Oj ja to dopiero cięta jestem i wredna jak trzeba, jak już mi ktoś raz zajdzie za skóre, to ma przewalone :-) Ogólnie szanuje wszytskich ludzi i nie mam jakiś do nich ograniczeń, ze względu na poglądy, wykształcenie, rase wiek etc, ale... no właśnie ale... dobrze, że wy dziołszki jak to się u mnie na śląsku mówi jesteście do rany przyłóż, bo czasami jak czytam inne watki, to dziewczyny rowalają mnie na łopatki... :eek:

a z jakiej części śląska jesteś, ja z Robrtem w urlop po ślubie sie wybieramy do jankowic koło pszczyny do mojej wspaniałej rodzinki .. :)
i czy ktos mnie czyta bo tak nieskromnie sie przypomnę że pytałam o mierzenie temperatury

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry