reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mynia ja chyba będe odpowiadać, że my nie chcemy mieć swoich dzieci i, że chcemy zaadoptować murzynka :confused2: ciekawa jestem jaka beda mieli mine... znajadz zycie jedno takie pytanie przezyje, a na drugie zapytam dlaczego tego kogos to tak bardzo interesuje, a jak to bedzie jedna z ciekawskich ciotek, to zapytam czemu jej córki nie maja jescze dzieci

reklama
eh ja wam powiem że w tym tyogniu o dwóch ciażach sie dowiedziałam i wiecie co jako że to są osoby takie z rodziny to oczywiscie obydwie spytały a kiedy ja że Oliwia już taka duża, to zwyczajnie powiedziałam że ja zaszłam w ciążę od razu po powrocie męża z Afganu ale poroniłam, a teraz kiedy wyjdzie to nie wiem .... to obudwu kopara opadła chyba ze taka szczerość w jednym zdaniu! i głupio się poczuły a że jakoś tak średnio przepadam za nimi to mi to wisi !

i chyba jakiś wirus mnie rozbiera: zaczęły mnie mięśnie boleć i oczy piec i dreszcze mam aaa i kurde biały śluz serowaty hmmm zaczynam się obawiać co to może być?

co do rocznic ślubu u nas 5ta 29 września

kropka to jest to zgaszenie głupich ciotek :D a gdzie twoje wnuki :d
a co do tego sluzu to nie wiedziałam ja tam miałam :D moze mgiełka dlatego Ty nie wiesz czy miałaś owu.... tak jak pisała Kropka
A jak mi jest zimno masakra trzesie mnie.... a to dlatego że znowu miałąm dzis wysoką temperaturę i nie mogę sie znowu rozgrzać piec grzeje w domu 2 bluzy a ciary masakryczne
a co do rocznicy to moja 3 w listopadzie ale z czerwca to niuni urodziny :)

Ostatnia edycja:
U nas jest ciągle pytanie kiedy drugie też to jest irytujące bo byśmy już chcieli a póki co nas na nie nie stać:-(

Ja sobie siedzę już w ogródku na ławeczce na słoneczku wiaterek tylko niepotrzebny i was nadrabiam. Fifi gra w piłkę żyć nie umierać

a ja siedze w pokoju zimnooo mi jak cholerka po wczorajszej akcji z głową boje sie ze znowu zacznie mnie trzaskac bo cos sie skronie dzywaja myśle czy nie wskoczyc do wyrka... z apciem , i tak nic nie mam do robienia....

acha
bo ja zaczelam mierzyc tempkę elektro termometrem i pierszy dzien ładnie no włożyłam ten termometr ale wczoraj na śpiku to z lekka za płytko go włożyłam dzisiaj sie poprawiłam i nie wiem najwidoczniej wczorajsza tempka wyszla jaka wyszla... teraz pytanie do was jak głęboko wsadzać termometr
?

Kropka87 a ja, jak nam się uda, to właśnie małego murzynka będę miała :)

Ja serio mówiłam o tym murzynku, tzn kiedyś jak gdałam z mezem, wtedy jeszcze nim nie był, -jakbyśmy nie mogli mieć dzieci, to bez względu na płeć, rase byśmy adoptowali i stąd się śmieje cały czas z tym murzynkiem :) Mynia staracie się o 1sze dziecko? Jeśli nie żartowałas z tym murzynkiem, to wiesz jakie piękne będziecie mieli dzieciątko, polka z ciemnoskórym mmmm :)))))))

Moja mama mówi, że 30-stka to najpiększy okres w życiu kobiety.
Ale Pawła siostra też urodziła trzecie dziecko w wieku 36 lat i kwitnie.Ale ja bym się bała ze względu na zespoł downa czy inne choroby. Ale to moje zdanie i nie chcę nikogo urazić. Ale to też nie ma reguły ona urodziła zdrowe w wieku 36 lat a jej siostra w wieku 29 drugie dziecko i bardzo chore, i naprawdę o siebie dbała i o dziecko. Ale takie życie jest ku*wa nie sprawiedliwe i trzeba naprawdę że my i nasze dzieci są zdrowe. Bo tak naprawdę nikt nie zdaje sobie z tego sprawy i nie dba o siebie. I jakimikolwiek niepowodzeniami nie należy się przejmować bo jeśli się coś nie uda to uda się za drugim, trzecim a nawet setnym razem ale się uda. I dokładnie co nas nie zabije to nas wzmocni :).

reklama
no właśnie może faktycznie jak już ktoś będzie bardzo natrętny, to powiem, że pierwsze poroniłam, a drugie nie przychodzi, ale z drugiej strony wredota ludzka nie zna granic i pewnie zaczną się insynuacje, że ooo pewnie chora, albo niewiadomo co jeszcze, ooo, że do Kościoła nie chodzi to pewnie dlatego

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry