reklama

Staranka od stycznia 2012.

adopcja sama bym chiała miec 2 swoich i adoptowac ale w polsce można o tym zapomniec :/ chyba ze jestes naprawdę bogaty z wielką chatą i czysty jak łza. jest tyle dzieci które chcą miec prawdziwy dom a polskie prawo wymyśla wszystko zeby nam utrudnic :/

reklama
co do clo to też czytałam że są braki w śluzie, czytałam też że zuboża endo ale nie od razu tylko po jakimś czasie brania,
no telepie mnie okrutnie i chyba mam gorączke, moją Oliwie już tatuś odebrał z przedszkola ( w piątki wojsko do 13tej pracuje) hehe tylko ja tu gnije bez zajęć,
hmmm a może miałam wcześniej owulację.... i ..... e nie już zaczynam wymyślać,
w poniedziałek do ginka to sie dowiem co i jak

Kropka z tym kościołem to na pewno by tak było :) Jak się do kościoła nie chodzi to nic się w życiu nie udaje. I w ogóle człowiek bez wiary bydlęcieje :)
A z murzynkiem nie żartowałam. Dziś mi się nawet poród śnił i mój mężczyzna obok mnie i nasz malutki synek :) Dzieci wszystkie są śliczne, a jeszcze jak są z mężczyzną, którego się bardzo kocha to są najpiękniejsze na świecie, bo to nasze odbicie:) A nasze bym chciała, żeby miało albo oczka zielone albo włoski nie czarne. Wtedy dopiero będzie mieszanka egzotyczna. Ale najważniejsze żeby było zdrowe i... a nie! nie mogę dodać, że nieczarne:)

Czarni, ostatnio jak była afera ze zmianą prawa adopcyjnego właśnie trąbili, że w Polsce nie ma dzieci do adopcji. To do czego są te dzieciaczki w domach dziecka, smutne i samotne?

A można mieszkając w Polsce adoptować dziecko z Afryki? Bo skoro z Polski ciężko to tu pewnie może być jeszcze trudniej

edycja:
Wiem że to powiedzenie o dziecku zdrowym i nieczarnym trochę rasistowskie ale uważam, że z racji tego, że kocham czarnoskórego mężczyznę nikt mi rasizmu nie może zarzucić i pozawalam sobie na operowanie tym powiedzeniem, bo... bo mi się podoba:)

Ostatnia edycja:
takie gadanie dewotek to tylko wynik tego że w większości są niedokształcone, wychowane w kulturze poddaństwa kiedy ich własne zdanie nic się nie liczyło, teraz świat je pominął one nadal stoją w miejscu kochają Radio Maryja i tak ten swój jad rozprzestrzeniają eh szkoda mi słów....

ciekawe nie ma dzieci do adopcji powaleni domy dziecka przepelnione az ku*wa szlak trafia
a najlepsze jest to jak dziecko to od razu ślub i to koscielny bo to grzech :D
bo dla ''Katoliczek '' z prawdziwego zdarzenia nie ma dzieci zaplanowanych jak nie ma sie ślubu kościelnego wtedy są tylko wpadki co za zacofana polska :D

takie gadanie dewotek to tylko wynik tego że w większości są niedokształcone, wychowane w kulturze poddaństwa kiedy ich własne zdanie nic się nie liczyło, teraz świat je pominął one nadal stoją w miejscu kochają Radio Maryja i tak ten swój jad rozprzestrzeniają eh szkoda mi słów....

Mgiełka jesteś zajebi... !!!! Hahah ale się uśmiałam, masz racjei jak dobrze to opisałaś!!!!:-D

No jasne, że wpadki. Moja babcia opowiadała mi, że ślub cywilny najpierw z dziadkiem wzięła a potem za dwa miesiące dopiero kościelny (podobno w tamtych czasach ciężko było to zorganizować w jednym dniu) a moja mama urodziła się równo po 9 miesiącach od ślubu kościelnego ale... po 9 miesiącach bez jednego dnia... podobno prababcia żyć im nie dawała...

na ten moment tak utrudniają ludziom adopcje że ludzie sami rezygnują z adopcji wiem bo moja szeowa chciała zaadoptować to 3 lata sie szarpali a na koncu im powiedzieli ze sie nie nadaja na rodzicow. taki ot to nasz kraj kochany.

kiedys to wogole sie dzieci od kichniecia rodzily ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Nooo bez Kościelnego, to już nie dziecko, to benkart z grzechu... takich tobym na pal nabiła normalnie... i ten tekst wiara czyni cuda... kiedyś wierzyłam,nawet zabardzo i co.... aaa szkoda gadać,

Mynia pytanie z innej beczki-kim jestes z wyksztalcenia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry