Kropka z tym kościołem to na pewno by tak było

Jak się do kościoła nie chodzi to nic się w życiu nie udaje. I w ogóle człowiek bez wiary bydlęcieje

A z murzynkiem nie żartowałam. Dziś mi się nawet poród śnił i mój mężczyzna obok mnie i nasz malutki synek

Dzieci wszystkie są śliczne, a jeszcze jak są z mężczyzną, którego się bardzo kocha to są najpiękniejsze na świecie, bo to nasze odbicie

A nasze bym chciała, żeby miało albo oczka zielone albo włoski nie czarne. Wtedy dopiero będzie mieszanka egzotyczna. Ale najważniejsze żeby było zdrowe i... a nie! nie mogę dodać, że nieczarne
Czarni, ostatnio jak była afera ze zmianą prawa adopcyjnego właśnie trąbili, że w Polsce nie ma dzieci do adopcji. To do czego są te dzieciaczki w domach dziecka, smutne i samotne?
A można mieszkając w Polsce adoptować dziecko z Afryki? Bo skoro z Polski ciężko to tu pewnie może być jeszcze trudniej
edycja:
Wiem że to powiedzenie o dziecku zdrowym i nieczarnym trochę rasistowskie ale uważam, że z racji tego, że kocham czarnoskórego mężczyznę nikt mi rasizmu nie może zarzucić i pozawalam sobie na operowanie tym powiedzeniem, bo... bo mi się podoba