reklama

Staranka od stycznia 2012.

Doskonale rozumiem. Mój mąż pewnie też by nie poszedł... Może po prostu macie dużo stresu, albo nastawiliście się za bardzo na dziecko... Psychika różne rzeczy wyprawia...

reklama
powiem Ci ze z tym nastawieniem na dziecko to tak ze jak sie nam chce to robimy nie ma tak że owulka ai juz ma byc byc moze ten moj progesteron znam przypadek dziewczyny ktora robila test co tydzien i bardziej byla napalona i zaszla wiec w ta psychike ja do konca nie wierze Matiego tez bardzo chcilismy i sie udalo w pierszym cyklu a zdrugiej jak sie staracie to i tak dokonca nie przestaniesz myslec o tym bo a noz sie udalo:) juz po tak dlugim staraniu czasem mam ochote powiedziec stop koniec staran zawsze najtrudniejszy okres mam przed @ bo zaczynam myslec a tak nie mysle nawet rzeczy dla dziecka nie chce mi sie ogladac bo poki nie zajde nie mam poco

Ja słyszałam,że mężczyzna który jest obecny podczas porodu, później nie potrafi się 'przytulać' ze swoją kobietą bo przestaje być dla niego seksowna.

Ja tak gdzieś słyszałam ostatnio i mój mężczyzna też powiedział, że to niefajne... :P

A ja mam takie pytanie... Czy jednym z objawów ciąży są upławy?

No o stan zapalny to się nie podejrzewam, bo nic mnie nie swędzi a chyba by tak było... No nie wiem, jeszcze 4 dni i sprawdzę :) a Ty Agnieszko jeszcze tydzień? :D

Nie łam się, jak nie teraz to następnym razem...
Ja już na testy nie mogę patrzeć... Ale dzielnie zrobię. Dzisiaj mi się śniło, że dostałam mojego Dzidziolka na ręcę :)

reklama
wiesz ja juz sobie to tłumacze od ponad roku wiec troche to trwa:no: ja juz miewalam sny nawet ze blizniaki byly albo ze widzialam dzidzie w brzuchu bo mialam przezroczysty brzuch;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry