Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie mierze temp. A tak sie deneruje ze dla własnej ciekawosci chce zrobić.groszek przykro mi szkoda że to nie fasoleczka ale jak to mówią mi zawsze w przyszłym miesiącu się uda
anna2101 na wykresie masz @dopiero za kilka dni wiec nie ma sensu robić teraz testu o to za wcześnie i moze nie wyjsc. A mierzysz sobie temperaturę? A w ogóle jest jakaś dziewczyna mierząca sobie temperaturę czy tylko ja jedna jestem desperatką ;-) i używam wszystkich metod?
Dziękuje.Oby była jedna kreska i jutro i przez najblizsze kilka mies.aby wszystko moglo sie poukladac.pachnaca mi sie wydaje że nie ma innego wyjaśnienia jak ciąża to juz prawie 2 tygodnie to i test już powinien ci wyjść czekam na wynik z niecierpliwieniem ile teraz wyniesie betkabedzie dobrze zobaczysz
anna2101 zawsze jak sie wali to wszystko nie stresuj sie i poczekaj wydaje mi sie ze juto bedzie jedna kreska chociażby że ten termin jeszcze nie miną ale jak zrobisz to daj znac![]()
Dziękuje.Oby była jedna kreska i jutro i przez najblizsze kilka mies.aby wszystko moglo sie poukladac.