reklama

Staranka od stycznia 2012.

bzibzioku padłam ze śmiechu wyobrażając sobie jak wędrujesz w sandałach po śniegu :-D
Ja dzisiaj odpoczywałam bo jutro znowu do pracy. Od 1 czerwca mam urlop może gdzieś się wybierzemy chyba że fasolka wypadnie to będę się oszczędzać...

reklama
sailor zazwyczaj mam5 dni,ale traz po luteinie krocej

bzabziok wykresu nie widac bo nie wyswietla sygnatury jak pisze z telefonu ;/

my też mieliśmy niezły ubaw z tych sandałów na śniegu - prawie krioterapia, ale żar z nieba się lał.
Ja też jutro do pracy. My mamy 2 tygodnie urlopu od 25 maja.
No to wiele wyjaśnia z tym Twoim wykresem:)

Ostatnia edycja:
No i mnie się wydaje że taki po duphastonie i Aguś krótki miała po duphastonie...

Ja to w ogóle przekręt jestem z nudów sobie patrzyłam na kiedy byłby termin jakbym zaszła w tym cyklu ehh :-D

oj królewna ja sie wcale nie nakręcam, POPROSTU OD SOBOTY próbowałam ustalić czy przy takich skokach jest możliwa ciąża, czy to całkowicie ją wyklucza! sorki idę spac, mam dzis nerwa pa dziewczynki i trzymam kciuki za staranka papa

No to ja się żegnam ide położyć się do łóżka, bo strasznie mi ciepło w ubraniu, muszę się porozbierać i położyć na chłodnej pościeli.
Jutro sie odezwę bo będę cały dzień w pracy.

mgiełka nic nie jest stracone :)
pamietaj ze byle co może ci zaburzyć temperature budzenie w nocy nerwy nie spokojny sen dosłownie wszystko dlatego im bardziej dokładny wykres tym wiecej można w nim odczytac dlatego nie martw sie i czekaj :))
u nas cimno zimno ciekawe czy to padac nie bedzie
kolacyjkę opendzluje i do wyrka :D
jutro jeszcze moj maz do pracy a potem wolne :)))

reklama
czarni na kiedy masz wizytę u lekarza? :-)
ja wizyty ustalam sobie według moich upodobań :-D na początku myślałam o 15 bądź 17 ale stwierdziłam że pojadę 10 już dla świętego spokoju i zrobię sobie już badania bo pod koniec miesiąca wyjeżdżam do przyjaciółki wiec tez muszę sobie wszystko zorganizować :) chyba że coś sie jeszcze zmieni ale na razie 10 zostaje :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry