reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Mynia jak na mój gust, to w ogóle się nie powinniście powstrzymywać. Dawno się nie widzieliście.

Bzibziok dobraaaanoooc :*

Mynia to codzienne przytulanko i najwyżej tuż przed owu 1-2 dni przerwy i z powrotem :) ale jak najbliższe przytulanko na 1-2 przed owu to nie masz się co martwić bo i tak traficie :p

powiem Ci że zawsze celibat z meżem kilka dni przed owu a wczoraj wyczytałąm że nie powinno sie tak robić i kochać sie ile mamy na to ochotę.... i to nie osłąbia plemników wrecz odwrotnie... wiec teraz bedzie ile wlezie i ile dziecko pozwoli :D
wiadomo seks co dzień 4 razy dziennie mże faceta powalić i otem nie dac rady ale w granicach rozsadku wszystko da sie załątwić :)

Ostatnia edycja:
Hejooo. Ja już u mamy i net z telefonu przez kompa,więc wolniutko chodzi... Haha mój promotor dzisiaj do mnie,że coś nie wyraźnie wyglądam... "Chyba Panią grypa bierze" Mogła Pani nie przychodzić :-p
Co do urzędasów to sama nim jestem, ale faktycznie pracowały ze mną Panie, które miały problem z komputerem... a z programem Currenda to już w ogóle... Hahahaha

Ja skónczyłam zajęcia o 19 30 i pojechaliśmy do zajazdu po drodze do Cz-wy i najadłam się kwaśnicy i szaszłyka, a teraz umieram z przejedzenia... spodnie aż musiałąm odpiąć... ale tak to jest jak cały dzień się nie je, bo się ma kaca, a wilczy głód dopada wieczorem... Boże jutro cały dzień w sądzie, gapienia się na ludzi niczym zbite psy...

Dziewczyny nie popisze z wami, bo necik strasznie wolno chodzi co najwyżej was poczytam, ale to i tak wymaga ode mnie dużo cierpliwości. Trzymajcie się i do piątku, dam znać jak już wróce od lekarza

z tym przytulaniem to co gin to inna opinia - chyba trzeba wszystkich sposobów spróbować, codziennie, co dwa dni, w samą owu itp ;)

reklama
Do góry