reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
haha ;d ja jakbym nie poszła na ten monitoring to nie byłoby teraz dzidzi bo chyba były cykle bezowulacyjne ;/ i bysmy sie starali... ;p

Sailor: no jest kropek ;d juz widac troche ze człowieczek ;d

no tak wlasnie myslalam zeto polega na monitorowaniu owulacji i kontroli pracy jajeczek :)

ja jakos tam pi razy drzwi wyliczam kiedy mam miec niby owulacje- do tej pory mialam bardzo regulrany okres co 30 dni- ale ostatni byl w 32 dniu;/ i teraz nie wiem jak wyliczyc ewentualna owulacje;/

Ja niestety nie dam rady chodzić na monitoring bo moja gin przyjmuje tylko raz w tygodniu (bo nie jest miejscowa), a to chyba za mało co???

no u nas to juz 3 lata mineło.... jakoś na ten monitoring nigdy mi nie po drodze było... za bardzo zabiegana jestem no ale teraz ide i koniec. postanowiłam :) tym bardziej że jestem po HSG to ciekawi mnie co tam sie dzieje w środku. :tak:

Asita raz to za mało za mało.....

Asita: moj przyjmuje w poniedziałek i środe, ale jak mi robił monitoring to jeździłam nawet w weekend to niego do szpitala i tak mi robił usg :)

a wiecie co ja bym juz chciała urodzic bo nie mam juz siły :p

Tak właśnie myślałam więc u mnie niestety monitoring się nie sprawdzi, ale mój mąż 18 września ma badanie nasienia, więc jak u niego okaże się, że wszystko OK to w następnym cyklu kochamy się też codziennie a jak nie wyjdzie to za 2 miesiące idę do gin, żeby mnie przebadała.......

Asita ściskam kciuki za jutro!
Die perle to może w tych Niemczech to taki przyjazny klimat jest i dlatego te twoje koleżanki tak zachodzą w ciążę?:-Dhmmm może się przeprowadzę??:biggrin2:
Kinga85 ja same kobitki z brzuszkami widzę, albo małe dzieci....
krolewnazmarcepana piękny ten Twój człowieczek :*

reklama
a sluchajcie a co to jest mikroskop owulacyjny? to dziala jak test owulacyjny?
ja jestem teraz 4 miesiac po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych- ale bylam na kontroli raz- i ginka powiedziala ze ladnie sobie tam rosna jajeczka....
Powiedziala ze jak do 2 lat nie zajde to sie bedzimey martwic;/ ze co? pffffffff

Do góry