reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

troche sie boje go brac mam duze obawy. zreszta sama do konca niewiem czy mam ta owulacje czy nie. ostatnie 2 cykle napewno jej nie bylo.
sa rozne opinie co do clo. ale widze ze duzo pozytywnych wlasnie. ale czego sie nie robi dla dziecka.ehhh. akurat jest okazja bo maz specjalnie wzial 2 tygodnie wolnego w styczniu. tylko tak ciulowo wyjdzie z monitoringiem bo to akurat nowy rok itd.

reklama
tez mialas brac clo od 5 dc przez 5 dni?
w takim razie miedzy 11 a 15 dc powinna byc owulacja trzymam kciuki kochana :*
u mnie jutro pierwszy clo idzie w ruch

a jak tam objawy niepozadane masz jakies?

Kochana oczywiscie mialam brac od 5 dc do 9 ndc ale mi sie pomylily dni ni wzielam od 4 dc do 8 dc:wściekła/y:mysle ze sie nic nie stanie.wedlog ulotki powinnam miec owulke tak jak piszesz ale cos mi sie wydaje ze bedzie pozniej...niby jajniczki bola i sluz jajkowaty sie pojawil ale jest go stanowczo za malo,mimo brania wiesiolka:((
objawow niepozadanych zero:-)

Hej laeczki :)
Melduję się po świętach :) Obżarstwo, obżarstow i jeszcze raz obżarstwo :)

Asitka duuuużo zdrówka! Idź do lekarza po L4 to nie będziesz musiała wykorzystywać urlopu.
Mgiełko trzymaj się kochana! dopiero doczytałam co tam Tobie jest :( na pewno wszystko będzie dobrze! Tyle czasu walczyłaś o tą fasolkę, że nie może być inaczej kochana. Zaraz będziesz już w bezpiecznej strefie więc i oddchać będzie można troszkę spokojniej. A swoją drogą to strasznie szybko leci ten czas, pamiętam jak niedawno testa robiłaś a tu już 11 tydzień! Wszystkiego dobrego dla Was :)
Czarnooka ja brałam CLO. Od 5 do 9dc i zaszłam dopiero w 4 cyklu brania. Ale czytałam, że dużo dziewczyn zaskakuje od razu w pierwszym cyklu czego i Tobie życzę :)
Basik nic się nie stanie, że wzięłaś wcześniej, poprostu będziesz miała przyspieszoną owulację. A tak a propo owulacji to ja miałam zawsze później niż w ulotce napisane było. Powodzenia!
Laluś u Ciebie widzę, że tempka też już ładnie się utrzymuje i oby tak do końca :)

Ehh ja w pracy, a tak mi się nie chce że koniec, tym bardziej że byłam tydzień przed świetami na zwolnieniu

Margotko na jutro wzięłam urlop i mam nadzieje, że się wykuruję do sylwestra :tak: jak bym poszła teraz na L4 to księgowa by mnie zabiła, bo koniec roku wypłaty poszły a ja tu z chorobowym bym wypaliła, zostanie mi jeszcze 3 dni urlopu także luzik :tak:

WITAM:*

żyje po świętach ale co to za życie:p ciągle czuję się taka najedzona!!! pękne. a poza tym to okropnie zmeczona jestem i leze. przed świętami kilka dni ciągle na nogach, brzuch bolał no bo jak tak intensywnie było...eh... teraz jest lepiej. odpoczywamy. mala coś tam fika więc mi umila lezenie. powiem jedno dały mi w du*** te święta:p

MGIEŁKO trzymaj się kochana:* bedzie dobrze. ja w to wierzę:*
ASITA zdrówka:*
BASIK, CZARNOOKA powodzenia z CLO:*

Jilka ja dziś też w pracy byłam, ale szybko od rana się uwinęłam i już jestem w domku:)
Jutro podobnie planuję, hihi...

Dziś po dłuższym czasie zmierzyłam tempkę i się załamałam... jakaś taka strasznie niska:| czyli kolejny cykl szykuje się stracony eh... a nawet w wigilię między uszkami a karpiem się staraliśmy;)
Obserwacja cyklu - enpr.pl
Na 4ego jestem umówiona do gin. Nie wiem, może przed wizytą zrobić jeszcze progesteron i prolaktynę?? jak myślicie??
No i skończył mi się duphaston tzn mam tylko 6 tab. więc nie wiem czy brać??

Mgiełko będzie dobrze:) super że mdłości wróciły;)

Asitko a co Ty dziś w pracy robisz?? przecież wczoraj jeszcze chora byłaś!! na zwolnienie kochana i się kuruj bo do sylwestra już nie długo no i może też miałabyś go wolny wtedy!

Sihaya księgowa by mi dała popalić za L4, jutro mam urlop także powinnam się wykurować, gorączki całe szczęście już nie mam został mi kaszel tylko taki ciężki jest i boli mnie lewe ucho pewnie powikłania po grypie mam :-(

reklama
Współczuję:( to byle do końca pracy i do domku do łóżka:)
Dobrze, że napisałaś o księgowej... sprawdzę, czy wypłatka wpłynęła bo powinna dziś już być;)

....

buu i nie ma jeszcze....

Ostatnia edycja:
Do góry