reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witajcie, ja niestety w pracy siedzę, ale strasznie nie chce mi się nic robić!

To mnie Sihaya rozbawiłaś z tym staraniem pomiędzy karpiem a uszkami:) Książki zazdroszczę, ja planuję sobie tą zakupić: JAMIE OLIVER - KAŻDY MOŻE GOTOWAĆ - TWARDA - NOWA (2888819428) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo widziałam u mojego kuzyna i bardzo duuużo fajnych przepisów.
U mnie wypłata pewnie dopiero w sylwestra pójdzie.

Za to my dostaliśmy od całej rodziny na gwiazdkę TV się wszyscy łącznie z nami zrzucili, także w tym roku jeden prezent a duży, już nie pamiętam kiedy tyle obejrzałam filmów...hihihi, musieliśmy wypróbować prezent.

reklama
Cześć Bzibzioczku:)
I jak się prezent sprawdził? efekt jak w kinie?;)
O książce będę pamiętać na przyszłość - bo przecież od przybytku głowa nie boli:)
U mnie wypłata niby 30tego zawsze, ale ostatnio też była wcześniej więc już wyczekuję niecierpliwie...

hej kobietki jejku jak ja się cieszę ze to już po świętach normalnie prawie całe przesiedziałam w kuchni na myci garów żeby tylko nie siedzieć z gośćmi przy stole przez tą moją dietę prawie nic nie mogłam zjeść,ale jestem twarda bo nawet kawałka mojego ukochanego sernika nie ruszyłam
jeszcze tylko sylwester a do kwietnia szybko zleci wtedy tylko czemy na Antka :) wiem na pewno ze po terminie nie urodze bo u ciężarnych z cukrzycą sie nie czeka mogę jedynie urodzić szybciej czego bardzo bym chciała

No może jak w kinie to nie, bo do tego by jeszcze kino domowe by było potrzebne, ale jak na nasze potrzeby te 40 cali w zupełności wystarcza, bo mieszkanie mamy wąskie i dość blisko do tv mamy. Jak rozbudujemy mieszkanie, pokój będzie zdecydowanie większy ale dalej powinno być ok.

Byliśmy przed świętami u mojego kuzyna, który ma lekkiego fioła na punkcie elektroniki i ma TV 55 cali z 3D, na którym pracuje jak na komputerze takim kursorem i śmiesznym pilotem, który wygląda jak banan. Do tego 5 wielkich głośników, blueray i inne bajery, także w jego mieszkaniu jest faktycznie jak w kinie, jeszcze tablet z internetem podpięty, który na stałe mu pogodę pokazuje.

Ale mi TV jest potrzebny głównie do oglądania wiadomości:)

A ja książkę sobie zamówiłam na allegro chociaż chwilowo nawet myśleć o jedzeniu nie mogę, taka jestem pełna po świętach. Za to wyciskam soczek z marchewek i pomarańczek, na który mam straszną ochotę, bo przez święta miałam przerwę w soczkach. A książka jest na prawdę fajna.

Ostatnia edycja:
Ja póki co szykuję się do zakupu książki ale z tematu rehabilitacji;) już przed świętami ją oglądałam ale było sporo innych wydatków rzecz jasna, więc po Nowym Roku planuję dokonać zakupu.

A Twój kuzyn to rzeczywiście zelektronizowany człowiek! wow!

Co do soczków to mnie ostatnio naszła myśl, że czemu ja koktajli nie robię... ok lata nie ma.. ale przecież są inne owoce i też by można coś zdrowego zrobić... Więc kiwi już mam i będzie koktajl banan-kiwi:] niech tylko odetchnę po świętach;) bo póki co nawet na koktajl nie mam ochoty hehe...

Ostatnia edycja:
No dziewczynki ja po świętach to nie jestem objedzona bo przez ta grypę to prawie nic nie jadłam tylko herbatki z miodem piłam :tak:
mi jeszcze zostało 54 min. pracy :-D

Kochane!!!
Witam po świetnie! teraz tlko do sylwestra i mamy 2013!!
Dzisiaj wyruszylam do galerii kupic cos w co bym sie zmiescila.Ciązowo sie zaopatrzylam:D Tj w spodnie ciązowe:D sztuk 2. śliczne:D Ze strachem w oczach wchodzilam do dzialu ciązowego,bałam sie ze ujrze tam jakies wory,pokrowce,i namioty a nie ubrania. I milo zostalam zaskoczona:D Dodatkowo juz na normalnym dziale okupilam sie w sukienke, tunike, bluzki. aaa i jeszcze kolczyki:D Maseczke na gebe,moze zdziala cuda
cool2.gif

Jakos mi lzej,moge wyjsc z domu i wygladac jak ludź:D

Aczkolwiek,zostalam dzisiaj zaskoczona- stojac w przeogromnej kolejce w H&M z tym stosem ubran,walcząc z zawrotami glowy,kasjer mnie z kolejki wywolal i z usmiechem na gebie do tych wszystkich patafianow przede mną powiedzial: że to kasa pierwszenstwa i kobiety w ciązy sa pierwsze obslugiwane. Ja... gębe rozdziawilam bo 1) o takowej kasie nie wiedzialam 2) Bozeeee w koncu ktos zauwazyl!!!
laugh2.gif
I tu sobie mozecie wyobrazic jak mi brzuch wywalilo w dwa tygodnie ze mnie ludzie z kolejek wywoluja:D

Mąz do pracy na noc dzisiaj,wiec ja postaram sie ogarnac jakos. Bo ostatnio to strach w lustro patrzec:no:

Asita zdrowiej kochana!!

sihaya ale mi narobilas smaka na soczek albo koktaj owocowy.....aaaaaa...nie no zaraz mnie skreci:rofl2:

Agnieszko dzielnotko!!!

reklama
Do góry