reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Witaj Martilla :-)
Ty też biedulko dogorywasz....Bo mogła by w końcu zima przyjśc,przymrozić troche,to by te cholerne zarazki wyzdychały może :wściekła/y:

reklama
andzia
dokładnie... bo jak nie to będziemy chorować, zdrowieć i zaraz znowu chorować:-( jezu jak ja nie lubię zimy,ale jakoś przetrwam-byle w zdrowiu hehe;-)

ewelka twoja mała robi prawidlowa kupke:) nie paniukuj moj maly tez tak robil....do czasu kiedy nie wprowadzilam calkowicie butli:/
jak tam twoja mała??? jejku jak ten czas leci:) hihihi ale super:p

Andzia nie pręży się ...ale tak jakby sie denerwował ze nie zrobil:/ kurcze juz nie wiem co moze byc przyczyna.... bo przecie soczek z jablka to powinien pomoc a nie "zatrzymac" ....
ide na herbatke z cytryna. ahhh moja glowa. oby maly sie nie zarazil.

Hej dziewczyny,
Anekha - bardzo mnei zmartwiłaś tym poziomem w zerówce- nie wiem czy mój Przemo da radę, szczerze mówiąc to bardzo się boję bo mamy z nim różne problemy oj nie będę o tym pisała bo znowu złapię doła, czekam na odzew od pani żeby nas zapisała znowu do psychologa:-( a jeśli chodzi o Ignasia to chyab wyjdzie z tego, kurde dziewczyny tak się odstresowałam przez przyjazd męża , że redsa całego wygulgałam i znowu przerwynik w karmieniu piersią ja Anekha małemu robię zaupki z mięska i też marchewka itp. jabłko banan jakieś słoiczki ale właściwie to trzeba go ostro zabawiać przy jedzeniu bo się wierci jest cudny śmieszek właściwie cały czas się śmieje jak nakręcony, sorki, że się tak przechwalam, Przemuś był zupełnie inny, taki bardziej poważny i zamknięty w sobie - każde dziecko inne:-)dziewczyny a jak tutaj sie wkleja zdjęcia? bo wasze dzieci takie słodkie to ja też bym swoich chłopców pokazała

reklama
Do góry