reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
a ja jestem chora!!!aaa mam prawie angine. wlasnei wrocilam od lekarza:/ chollera jasna. 80zl zaplacilam w aptece za antybiotyk i cos tam jeszcze. bo chcialam cos skutecznego.ehhh
tylko zebym malego nie zarazila!bo oszaleje! mały ma jakby katar ale jak chce mu wyciagnac to nic tam nie ma...takze moze uda sie go ochronic.
a co u was??? co tu taka cisza??? ojjj jak tam wasze bąble te nie narodzone i te narodzone?:p hehehe
buziole z zarazkami:p

co do kup to juz mnie cholera bierze...przepraszam za wyrazenie ale moze cos jest nie tak a pediatra mowi ze wszystko dobrze bo nic innego sie nie dzieje.
anekha ho hoo kupe lat:p co tam u ciebie? i pięknej? zaraz obejrzę galerie:p

ilonka zdrowka!!!
ja niedawno przerabialam angine u mlodego..potem mnei cos tez zcielo i tez antybiotyk..wiec wiem jak jest...zdrówka zdrówka!!!!ucałuj malucha!!!!:-):-):-)co do kupek to napisalam ci wczoraj..wyzej...jak zacznie jest zupki ,deserki to to minie...mala miala zielone kupy na mleku modyfikowanym ,teraz je wiecej i tego nie ma...ale jak tylko jest dzien z samym mlekiem to znowu zielona...
aa nooo kope lat..hahaha
spoko u nas ok...tyklo chorujemy co chwile ;///////grrr!!!!

Ostatnia edycja:
heheheh
to wam tez zdrówka:)
pocieszylas mnie z tymi kupami:p hiihihi jeszcze kilka lat temu przez myśl mi nie przeszlo ze bede na necie pisac o kupach:p hhehhe
mały kima teraz to mam chwile na kompa i herbatke z cytryna.
mojemu mezulkowi zalatwilam od rodzinnego zwolnienie "opiekuncze" nad "bardzo chora zona i zdrowym dzieckiem" hihih ja to potrafie:p

Zdrowiej zdrowiej...mały potrzebuje zdrowej mamy...zwłaszcza że Święta idą....

swoją drogą przeraża mnie ogrom rzeczy które jeszce mam zrobić przed wigilią:-D

lece robić zupkę małej,papapapa-miłego dnia:happy:

apropos kupki to dziewczyny mam problem...moj Filip juz 2dni nie zrobił kupki:/ dzis jest trzeci:/ i widze ze zaczyna go to meczyc....czy znacie jakies środki zeby mu jakos pomoc? czy jeszcze czekac? bo zaczynam sie martwic. :///

hej dupencje :-p:-p:-p
co do kupek to jaki kolor w takim razie one powinny miec??bo moja misia robi zolciutkie kupki.to dobrze bo niewiem??
A u nas dobrze, mala wlasnie sobie zrobila popoludniowa drzemke...w nocy spala ze mna w lozku bo maz ma nocki teraz.Juz sobie unormowala ze noc jest do spania a dzien do fikania :happy::happy:

cześć laski!
ja też jestem chora... jeszcze mnie tak do końca nie rozłożyło bo wpierniczam czosnek i mocną wit C i jakoś się trzymam,ale kaszle tak,że za każdym napadem wściekłego kaszlu czekam kiedy mi płuca wypadną,szok jak stary gruźlik daje hehe słyszałam że panuje jakaś odmiana ospy wietrznej i osoby które przechodzily tą zwykłą ospę mogą zachorować na tą "nową" po raz kolejny, także laski uważajcie na maluszki zwłaszcza na te chodzące do przedszkola.
ewelka
kurcze jeszcze jakieś 4 dni i Twoja panna będzie miala miesiąc!:szok: jak to zleciało! a wydaje się że dopiero rodziłaś:-) pozdrawiam wszystkie

reklama
Ewelka takie maluszki jak Twoja Córcia mają jeszcze kolor kupki żółty (musztardowy jak to lekarze mówią :-p ).
Ilonka jeśli nie pręży się i nie płacze,to poczekaj jeszcze.Podaj mu do picia herbatkę rumiankową z Hippa,może troszkę przyspieszyc zrobienie kupki :-)
A tak na marginesie to mnie też coś rozkłada :baffled: gardło mnie szczypie,w nosie mnie też jakoś "pali"....I taka jakaś połamana jestem...mam nadzieję że ize to ominie.
powiem Ci Ilonko na pocieszenie,że w maju oboje z mężem mieliśmy anginę i mała na szczęście nie złapała od nas.Tobie życzę dużo zdrówka :-)

Do góry