reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hej kobietki :-)
Widzę że temat kosmetykó dla maluszków się pojawił :-) My od początku na Bambino jesteśmy u jest ok,ale wiadomo,że każdy maluch inny.
moja Pyza niedobra się poprzestawiała ostatnio,wstawała po 9-ej,popołudniowy sen miała około 13 z minutami s spała po 2-3 godz :baffled: A później szła spać przed 22.Wczoraj to już pobiła rekord,bo o 23-ej poszła spac.dziś na szczęście wstała po 8-ej i teraz śpi,więc mam nadzieje że pojdzie spać o normalnej porze :-p

Ilonka pamiętam jak kiedyś jeszcze na kaffe dałaś link na Youtube.tam miałaś taki filmik (Twoje fotki z mężem itd). Jak teraz patrzę na fotkę Filipka,to wydaje mi się ,że wykapany Tatuś :-) Kurcze ale tak poza tym,jaki on już jest duży :-) Śliczny maluszek :-)

Ostatnia edycja:
reklama
andzia wszyscy ze wykapany tatus. zapraszam na nk..................... dobrze ze ja go urodziłam bo by bylo ze nie moje dziecko:P

Ostatnia edycja:
heehe policzka bardzo nam znane:) hihi
ja juz nie moge sie doczekac kiedy moj bąbel zacznie siedziec:)
wtedy bede mogla mu kupic krzeselko do karmienia:D i pyprac go jedzonkiem:D

3m17dni:D zaczynamy powoli wprowadzac soczki ...smakuje jak oszalaly:D moj pediatra kazal lyzeczke dziennie a filipa rowiesnicy juz pija po 20/50ml soczkow:/ no i jedza gerberki:/ ja nie wiem o co tu chodzi:/

Powiem Ci Ilonko,że niektóre mamy bardzo się spieszą z podawaniem nowości,a ja zawsze sobie myśle,że na wszystko przyjdzie pora :-)
Może dlatego,że Iza wszystko dużo później zaczęła dostawać z powodu tej skazy??

wlasnie pije druga kawe a moj mały jak zasnał tak spi juz 30min:/ zaraz go budze bo w nocy sobie wojaze zrobi. wcZesniej zrobie mleko.
wiecie co? Filip nadal robi zielone kupy:/ jak karmi9lam piersia i dokarmialam mlekiem sztucznym tego nie bylo a jak przeszlam na melko sztuczne to zaczal zielono robic. mowilam pediatrze ze takie cos ma miejsce a ona ze mam sie nie przejmowac:/ ze moze od kataru robic na zielono. taa tylko ze kataru dawno juz nie ma a Filipe nadal zielono wali:/ czasami to zolto z zielonym. kurcze dziewczyny ja dostane z ta jego kupa do bani:/ co mam robic???

reklama
Przesledziłam w necie rózne wątki na tema Enfamilu i ogólnie to mleko jest raczej jednym z lepszych,ale nie Ty jedna masz problem z zielonkawymi kupkami i to nie tylko po tym mleku.Myslę,że odczekaj jeszcze troszkę,jeśli nic niepokojącego się nie dzieje.A w razie,jesli dalej bedą Cię te kupki niepokoić,powiedz o tym znów pediatrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry