reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej:-(
a ja dzis mam taki humor ze tylko płacze...z męzem sie tylko kłce caly tydzien wczoraj niby było lepej ale chyba "za długo" i dzis znowu na niego najechalam...i juz mam go dość!!!!! dobrze ze pojechal cos tam ojcu pomóc to nie musze na niego sie patrzyc...
wczoraj bylam u lekarza szyjka sie skraca ale wszytko ogolnie w normie..jestem na przełome 34/35 tyg takze około miesiąc i Kubuś bedzie juz ze mną....
ide sie teraz polozyc i powiedzialam ze nic dzis nie robie....niema mi kto pomoc to ja nadgorliwa tez nie będe....jednym słowem mam to w du....:wściekła/y:

reklama
Dziewczyny jakies nerwowe dzis chodza...ja tylko z rana..
bo poszlam na wizyte do gin a ta sie nie zjawila wiec nici z wizyty:wściekła/y:
Mala... oj...po przedpoludniowej drzemce wyskoczyl jej kaszel i katar...eh..i tak sie utrzymuje...wiec podalam co mialam,wapienko...syropek prawoslazowy...euphorbium do noska i tak mam nadzieje tym ja zaleczyc, bo mnei chyba cos trafi jak jedno wylecze a z 2gim zaczne po lekarzach latac..kurcze chyba nie oplaca sie wychodzic z gabinetu lekarskiego:baffled:
zjadla pol zupki...kaszke z rana normalnie,teraz sinlac przed lulaniem i juz spi...nunka moja biedna mala...pewnie kiepska nockaq bedzie bo katarek i w ogole...

milego weekendu wszystkim zycze!!!:happy:

hej mamusie ;)))

dawno nie zagladalam......u mnie stara bieda w kolko to samo praca szkola itp

widze ze cos nerwro z waszymi mezami- wiec sie dolacze do waszego grona- by ostatnio to wiecznie sie kłocimy- o byle pierdole afera powstaje ze hej

nie wiem czy to pzreslienie jakie czy co?????????

boze jakie te wasze dzieciaczki urocze
anekha
jescze chwila i bedziesz scigac anitke ;))))

agacjone
kiedy to zlecialo- ze miesioac i ty bedzisz juz tulic kubusua????

ewelka
ty to masz zlote dziecko, cudowna jest ( zdj na nk ogldam systematycznie)

martila
kochana ty widze masz podobny los jak ja;)) praca szkola i zlosc na faceta:crazy:

andzia, karolina, hanha co u was???

pozdrwia wszytkie bez wyjatku

arla
no widzisz, dwie różne osoby a jak mamy podobnie:-)
mąż wczoraj stanął na wysokości zadania i poleciał po kwiaty;-) cwaniak nie ma co:-) a jak u Ciebie lepiej trochę?
a co u reszty lasek? pozdrawiam serdecznie wszystkie

hey laseczki:)
ja cały tydzien u swoich rodzicow:) troche odpoczełam sobie z małym:) bo mama mnie wyreczala troszku:)
dzis wracamy do poznania... jutro zaczynamy przygotowania do świat...botylko 2tyg zostały.
mały rosnie w oczach...jest grzeczny i kochany...nie mogę ŹLE MÓWIC:)
własnie kima sobie... a ja w koncu do was pisze:)
ewelka jak tam ksiezniczka najmlodsza w "rodzinie" forumowiczek:)
anekha- jak zdrowko? i dzieciaczki?
a jak tam przyszle mamuski? przyszykowane psychicznie na nie przespane noce? i na obolałe cycki:p hehehe ahh piekne to sa uroki:)))
moj mały juz 3 miesiace ma...szybko zleciało... niedługo zacznie siadac....juz wprowadzamy soczek... niedlugo jakies inne jedzonko. juz sie doczekac nie moge:) juz mam ochote mu kupic siedzonko do karmienia:D hehehhe wiem pierdacznieta jestem ale Filippe jest prze-slodki..
chwale sie wiem:P hehehhe
no co tam u reszty laseczke? opowiadajcie!

Hej dziewczyny! No u mnie dzisiaj nieciekawie, Igo znowu ma katar ale nie mam zamiaru znowu dawać mu antybiotyku! kupię jutro maść pod nosek i do smarowania na plecki.
Anekha - twoja dzidzia jest mnie więcej tego wieku co Ignaś - on urodził się 7 maja, ma już przeszło 7 miesięcy, chciałam się ciebie zapytać co to za lek ten - euphorbium do noska? czy to działa? może też powinnam to kupić? no widzisz jak te dzieci chorują, całe szczęście, że starszy synek po wycięciu migdałka nie choruje! całuski dziewczynki! p.s. Ja też ostatnio często się kłócę z mężem...hehe co za czas:-) cmok cmok

hej hej
kochane napiszcie mi jakie sa dobre kosmetyki dla dzieci....bo dzis chcemy jechac i podokupowac tego typu rzeczy....a co wam sie sprawdzilo a co nie??? i jakiego proszku najlepiej uzyc bo trzeba te ubranka wyprac wszytkie?
pozdrawiam

Hejka!
Ja tak na chwilkę. Dokładnie dzisiaj Kewinek ma ROCZEK :-) a imprezka w sobotę oczywiście udana. Na początku to tylko patrzył i pewnie się zastanawiał co tu tyle ludzi robi. nawet nie patrzył na prezenty chyba był w szoku :szok:
Dzisiaj idę z małym do lekarza bo wczoraj miał gorączkę 39 stopni a dzisiaj 38,6 wydaje mi się że to przez ząbki bo ostatnio znowu zaczął dużo się ślinić ale wolę to sprawdzić tym bardziej że w środę idziemy na szczepienie.
Agacjone w naszym przypadku sprawdziły się produkty firmy johnsons baby i hippa a nie sprawdził się bambino bo Kewinek miał po nim nieładne wypryski.
To nic lecę do lekarza papa

reklama
heya.
agacjone-ja mam kosmetyki nivea hipoalergiczne dla Filipa. jestem zadowolona on chyba tez:P
fotka swiateczna małego
19f533934ce58534.jpg

kurcze maly odbic nie chce:/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry