reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hejka laseczki
a co to ja pierwsza??? juz od 7 nie spie bo mąż do pracy i tak mi sie nudzi chyba pozniej pojade sobie do marketu to jakiegos "grosza" wydam bo tak mi sie nudzi w domu ze szok....w nocy spanie dla mnie to katorga....plecy taaaak bolą ze najlepiej mi jak wstane w nocy i sobie pochodze bo wtedy nie bolą:wściekła/y:
ide zaraz uruchomic moja nowa pralke bo mąż wreszcie mi podlaczyl.....a potem poleze jeszcze i jade....:-)
ale macie fajne tematy o kupkach:-D mnie tez niedlugo zapewne to czeka takze temat powróci...hehehe

reklama
noi juz po moim praniu....mąż tak ustawil pralke za jaka zaczela wirowac to chodziła jak młot a mało tego przesuneła sie z 0,5m....no tak sie wystraszylam ze niewiem.....pewnie niewyregulowal jej jak nalezy jakiegos zabezpieczenia nie zdjal i mialam co mialam ehh.....:wściekła/y:
jade na zakupy....na lepsze samopoczucie;-)

hej hej kochane
co tam u Was????

nocka u nas w miarę..jak już zasnęla...:-Dbo była to 23.30:szok:ja padłam na twarz potem już:-p
kaszlu mniej....
katar tylko męczy...tempka ok 38 wyskakuje ze 2 razy diennie jesze...narazie nie ma zobaczymy jak dalej.mlodego wyprawiłam do zerówki...teść odwiózł:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Ewelka?:-)
Martilla?:-)
Agacjone?:-)
Andzia?:-)
Corine
nie martw sie na zapas....dzieci ktore ida juz do 1klasy nie maja obowiazku umiec czytac czy pisac...zerowka jest po to zeby je przygotowac jak najlepiej..ale jak nie bedize czytac czy pisac to nie ma tragedii...szkola nauczy:-)
a co do zachowania..hahah to nie boj żaby..pani nie jeden cyrki juzprzeszły...
u nas to co ja sie nasłuchałam..hahahdzieci są różne i czasem są konflikty..nawet mój cicha woda..haha sięprzechwaali z klagami który ma lepsze nożyczki do wycinanek no i se pocieli nawzajem piórniki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale potem młody miał burę w domu:rofl2:
panie majapodejście i z niejednym cieższym dzieckiem sobie radzą...zresztą zawsze jak ktoś obcy mówi to dziecko to inaczej odbiera niż jak gadają rodzice:-pmyśl pozytywnie...masz jeszcze czas..;-)

Pozdrawiam wszystkie!!!!:happy::happy::happy:

Cześć Wam
Ja gdzieś do godziny 1:30 to nie spałam tylko wysłuchiwałam jak mój mały co 5 min płacze. Ząbki idą jak nic. próbowałam go jakoś uspokoić ale to na krótką chwile. Potem to jak zasnął to obudził się o 7:30 na mleczko i później dalej sobie spaliśmy do 10:00 :-) Szkoda tylko że ten ból nie może przeżywać w dzień to by było bardziej znośne. Ale trzeba będzie się pomęczyć. A w piątek idziemy na szczepienie. Teraz to Kewinek bawi się z psem albo raczej mu przeszkadza w spaniu
:-p

hellooooo :happy::happy:

ilonka ja nie mam pojecia jak mam wrzucic zdjecie malej bo ja zadnego linka do zdjecia nie mam, mam w kompie tylko a jak mam wrzucic z komputera??

a moja Wikunia spi sobie teraz z moim mezem w lozku a on odsypia nocke a mala wydaje smieszne jęki jak spi...ma to za mama :-D:-D:-D ja tez tak dziwnie odglosy wydaje jak zasypiam i jak spie:-p...rano byla polozna i byla to jej juz ostatnia wizyta...zwazyla mala i wazy 5300:szok: tez mi sie tak wydawalo ze sporo juz wazy.W styczniu ide z nia na szczepienie i na bioderka

a co sie dzieje z Hannah??dawno ciotki nie bylo wie ktos co sie z nia dzieje??pozdrawiam

aha wiec juz wiem jak z kompa można:p wiec tak. wciskasz odpowiedz, poźniej na dole w okienku masz "zaawansowana edycja. jak to wcisniesz otworzy ci sie jakby wieksze okienko i do gory w ikonach bedziesz miała taki spinacz. naciskasz na niego a pozniej ....przeglądaj" wybierasz fotke która chcesz wstawić.po wybraniu wciskasz "zamknij okno". a poźniej znowu na spinacz i bedzie jakby w załaczniku ta fotka naciskasz na nią...i wyskkakuja ci w okienku tym dużym jakies tam napisy i wcuskasz zatwierdz odpowiedz czy cos takiego. nie umiem tłumaczyć:p

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny!
no to się dorobiłam... siedze w domu i zdycham, od rana zużyłam już trzecią paczkę husteczek, leci jak z kranu, łeb mi pęka aż wszystkie zęby mnie bolą:-(
będę mieć piękne święta nie ma co... w weekend do szkoły muszę iść bo mam ćwiczenia i musze byc:-( szefowa powiedziala,że jak sie nie wykuruję do poniedziałku to widzimy się dopiero 5 stycznia, ech szczeście w nieszczesciu...bo jak sie znam to się nie wykuruję tym bradziej ,że musze iść do tej glupiej szkoly.
lecę się położyć. pozdrawiam was serdecznie i nie dajcie się wirusom;-)

a ja wrocilam z zakupow nakupowalam trozki glupot.....ale co tam....
dziewczyny ja mam teraz jakies skurczyki....ałaaaaa i to boli jak niewiem....co jakis czas......nie jest to wcale przyjemne.....:-(
ide do łózka sie polozyc...i chyba nospe zjem z jedna...

reklama
Yyyy witam serdecznie moje kochane. Nie mam nic na moje usprawiedliwienie, ponieważ nie zaglądałam bardziej z lenistwa niż z braku czasu...chociaż i tego mam niestety niewiele :-(
Hania rośnie jak na drożdżach, już zabiera się za chodzenie i kiedy wracam z pracy nie odrywa się ode mnie na min.nawet. Mąż ostatnio pracuje od rana do wieczora więc muszę radzić sobie sama. Do tego szkoła i egz.i wysiadam niestety. Dlatego kiedy mam chwilę spokoju po prostu kładę się na łóżko i odpoczywam. Hania śpi już z reguły 1 raz dziennie i dlatego do wieczora cały czas muszę przy niej być. Do tego kiedy już zasypia na noc to budzi się co godzinę tak do 22:00 więc nie ma mowy o położeniu się wcześniej.
Nie mam nawet czasu iść po prezenty świąteczne dla rodzinki. Ale powiem Wam, że jestem mega szczęśliwa, bo moja teściowa nie przyjeżdża na Święta :-D
Ale się cieszę, wreszcie będę miała spokojną Wigilię :-D
Jutro mam wolne to może wyrwę się z rana na spacerek z Hanią i cosik kupię od gwiazdki pod choinkę :-p
Hania chyba teraz zaczyna znowu ząbkować, bo ślini się niemiłosiernie i ciągle trzyma rączki w buźce. Na dodatek coś jej się odwidziała kaszka i pije samo mleko, ale to też jak ma ochotę :rofl2: normalnie idzie stanąć na głowie :tak:
Oki kochane zmykam na razie i obiecuję poprawę. Buziolki wielkie

Do góry