dziwnie kołysze się w przód i tył.Przeczytałam ze jest to nauka utrzymywania równowagi do raczkowania ale też może to być objaw choroby np:autyzmu lub choroby sierocej.Nie wiem co mam myślec na ten temat bo wydaje mi sie to nienaturalne.
Kochana moja Hania miała właśnie w takiej pozycji najlepszą zabawę, a zwłaszcza kiedy się chciała ucieszyć, potem jak zaczęła pewnie stawać na nóżki to chwytała się np. poręczy łóżka i tak jakby kucała i w górę i tak na przemian. Nie martw się takim zachowaniem na pewno nie jest to autyzm
Kobietki wiecie co właśnie znalazłam mój wpis na kaffe "Hej
Wiecie może czy jeśli 2 kreska na teście jest blado różowa oznacza to możliwość bycia w ciąży? Staramy się o dzidziusia i w sumie w czasie kiedy miały wystąpić dni płodne kochaliśmy się każdego dnia lub co dwa przez 2 tygodnie
Dziś było mi niedobrze w pracy więc postanowiłam zrobić test i pokazały się 2 kreski z czego jedna bladoróżowa"....to było 23.07.2007 r.,a tu jutro mija już rok jak moja Haneczka jest na świecie

Jeju kiedy ten czas minął???
W ogóle to jak tak czytałam to nasze nieszczęsne kaffe to mnie jakiś sentyment za serduszko złapał...tyle się już czasu znamy. Nawet z sentymentem wspomniałam niejaką Czrnulkę123 która nieźle nam namieszała

Fajnie było spędzić z Wami tyle czasu
Oki idę się poprzytulać do tego mojego wielkiego ludzika póki jeszcze śpi u nas w łóżku. Buziaczki.