agacjone23
Fanka BB :)
cześć lasencje
mam do was apel!!!

rzucajcie propozycje na oryginalny prezent dla męża na pierwsza rocznice ślubu....napisze wam co napewno odpada....koszulki, zegraki,portfel, pasek do spodni, roznego rodzaju ksiazki, cos co bedzie mial pamiatke ze to bylo na 1 rocznice.....
ja juz samaniewiem co kupic..bo mezowi nic nie jest optrzebne a tymbardziej ze dom sie stawia to mi powiedziual zebym niewydawala kasy na niego....ale symbolicznie no wypada cos kupic...tylko co???????:-):-)
czekam na propozycje:-)
mam do was apel!!!

rzucajcie propozycje na oryginalny prezent dla męża na pierwsza rocznice ślubu....napisze wam co napewno odpada....koszulki, zegraki,portfel, pasek do spodni, roznego rodzaju ksiazki, cos co bedzie mial pamiatke ze to bylo na 1 rocznice.....
ja juz samaniewiem co kupic..bo mezowi nic nie jest optrzebne a tymbardziej ze dom sie stawia to mi powiedziual zebym niewydawala kasy na niego....ale symbolicznie no wypada cos kupic...tylko co???????:-):-)
czekam na propozycje:-)

ja zresztą też tylko póki co nie za bardzo mogę 
ok 19:40 pisze do niej za ile będą, a ona, że jadą przewoźnikiem i zadzwoni do mnie nad ranem
nie no już nie mogę, nawet nie dała znać, że nie będzie o zapowiadanej godzinie. Aż mnie trzepie, bo rano to ona będzie zmęczona i podejrzewam, że jej się nie będzie chciało nawet ziemniaków obrać do obiadu. A ja jeszcze dziś muszę zapieprzać z sosem i zupą na jutro dla niej, mojego męża i jego brata. Chyba pójdę spać o 2:00 w nocy.