Asia_myslaca
Mama cudnownej Zuzi :)
Witam,
My po wakacjach i od wczoraj wieczora nic nie robie tylko piore i piore i piore...z pralni nie wychodze
Co do szczepienia to Zuza była szczepiona na pneumokoki, ponieważ bałam się, że jak nas tak dużo ludzi odwiedza to...
no ok panikara jestem,,,, teraz bedziemy miec 2 szczepenie 6*1. mielismy isc w tym tygodniu ale nie widomo czy po zmainie klimatu malej nic nei bedzie:-(
Pozdrówka
P.S. My w niedziele chrzciny:-)
a i dodałam foty do albumu, póki się ślubny nie zorientuje
My po wakacjach i od wczoraj wieczora nic nie robie tylko piore i piore i piore...z pralni nie wychodze
Co do szczepienia to Zuza była szczepiona na pneumokoki, ponieważ bałam się, że jak nas tak dużo ludzi odwiedza to...
no ok panikara jestem,,,, teraz bedziemy miec 2 szczepenie 6*1. mielismy isc w tym tygodniu ale nie widomo czy po zmainie klimatu malej nic nei bedzie:-(Pozdrówka
P.S. My w niedziele chrzciny:-)
a i dodałam foty do albumu, póki się ślubny nie zorientuje

Załączniki
Ostatnia edycja:
Słyszałam, że temperatura podwyższona może być od ząbków, a moja mama mówiła, że nawet 38 stopni
Nie wiem czy moja nie zaczyna, okrutnie się ślini tak od 3 tygodni i cały czas paluchy w buzi,,,,dlatego ma smoka;-)a odkryła niedawno że ma nogi i stopy i cały czas sie nimi bawi mówiąc egu guu aguu i tak hmm "pryka" jezykiem :-) Od kiedy maluszki nie jedza w nocy, ja czasmi sama ja budze i nie wiem czy dobrze robie, to już nie niemowlak jak zalecala pediatra? Ja kończe karmienie we wrzesniu (pod koniec) taki plan.