Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od kiedy maluszki nie jedza w nocy, ja czasmi sama ja budze i nie wiem czy dobrze robie, to już nie niemowlak jak zalecala pediatra? Ja kończe karmienie we wrzesniu (pod koniec) taki plan.
ja mam ten sam problem co ty - też daje mojej jeść w nocy, mimo że mnie nie budzi i nie wiem, czy dobrze robie, czy nie :-( ale mi sie ciagle wydaje, że ona taka mała jest i powinna jeść
. Mówię do lekarki przy okazji:
w nocy na śpiąco rzuca się na tego cycka, więc chyba jest głodna... sama nie woła, ale ona generalnie nie woła o jedzenie
kiedyś nie nastawilam budzika i z nerwów się co chwila budziłam 

przyajmniej wiesz co i jak.... Ok ja za Waszymi opiniami dziś na siłe nie daje cyca a powinnam około 24 :-( jak się nie przebudzi kluseczka dam jej spokój :-) ale i tak spać nie mogę...ślubny woła i woła.....przytulanko i poszedł spac ;-) a ja nadsłu****e....no nic będę twarda
dobrze że dziewczynka,,po co facetowi takie rzęsy,,,:-)
Nic pogoda u nas koszmar ciemno i non stop coś kropi,,,a zaraz jedziemy dopiąć menu na chrzciny. Aż żal brać Zuzu.