Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, dostalam temperature a skurcze byly bardzo mocne bo dostalam skurcz ciagly krzyzowy ktory nie przechodzil (znieczulenia nie miałam) dopiero pozniej podali mi epidural. Badanie wewnetrzne wykazalo ze nic z tego nie bedzie - no i juz bylo 18 godz po przebiciu wod, wiec postanowili zrobis emergency cesarian ( natychmiastowa cesarke). no i tak o 11:12 w czwartek z 15-sto dniowym opoznieniem pojawila sie istotka. 
W szpitalu bylismy 9 dni bo jak sie okazalo mnialam paciorkowca typu B. Maly dostal temp po 2 dniach i wzieli go na intensywna terapie do inkubatora. :-
kurde właśnie to mnie zastanawia bo cycki nic a nic mnie nie bolą... a kiedyś to bolały przed @ ale odkąd się staramy to nie bolą mnie wcale.. no cóż może taka moja uroda
Martilla ja się identycznie czułam na ciąże.Z tym że jeszcze bardzo bolały,wręcz szczypały mnie sutki,no i ogól ie podsypiałam w dzień (co mi sięwcześniej nie zdażało),szybko się męczyłam,miałam tempkę wyższą (37,1 - 37,2 ) i czułam siętak,jakbym miała być chora.
aha i jeszcze w zeszłym tyg wyskakiwały mi co raz jakieś krosty na twarzy, teraz się uspokoiło , ale za to mam zimno pod nosem w nagrode:-) blee jak ja tego nie cierpię matko święta to możliwe żeby po szczepionce była taka wysoka gorączka? życzę dużo zdrowia i oby to nie było nic więcej ! a Tobie oczywiście dużo spokoju i cierpliwości, pozdrawiam !my wczoraj o 23h bylismy z malym na pogotowiu bo mial 40stopni goraczki! ma przepisany antybiotyk i czopki...i mamy obserwowac jak tem. bedzie nadal sie utrzymywac to do lekarza znowu... masakra maly mial dreszcze majaczyl! noc nie przespana! szok,,,
podejzewaja ze to od szczepionki bo dzis rano wyszly mu kropeczki na twarzy
jest bardzo słaby( teraz znowu śpi...bidulek. zobaczymy co dalej...
jestem cala w nerwach.
pozdrawiam!