reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
ewelka - no nie mam czasu oglądać... wieczorami mam najmniej czasu. Zrobienie kolacji, zachęcenie papug do wejścia do klatek (wczoraj trwało to ponad 40minut:no:), kąpanie Nicoli i Damianka, karmienie Nicoli, trochę sprzątania, przygotowuję łóżka do spania, potem robię śniadanie mężowi do pracy (wkładam mu do lodówki w woreczkach śniadaniowych i rano wystarczy tylko wyjąć :-) ), idę się kąpać, otwieram okno (bo jak ptaki latają to nie mogę otworzyć okna), potem idę jeszcze coś porobić w kuchni lub łazience, zamykam okno i kładę się spać, chyba że chce mi się jeszcze książkę poczytać... :-):-):-) w między czasie zaglądam tutaj...

Ostatnia edycja:
Ilonka - zdrówka dla Filipka, jeżeli to rzeczywiście od szczepienia, to jest nadzieja, że szybko minie ... daj znać, czy gorączka opadła...

Ewelka - super, że wyniki są dobre, kamień z serca spadł :tak:

Martilla - mam nadzieje, że to nie grypa Cię bierze, tylko fasolka :-D trzymam kciuki :tak: ja już niestety nie piszę sie na kolejne maleństwo, za stara jestem :-p

No i tak sobie dzisiaj sama siedzę i karmi piję. Mąż drugi raz w tym tygodniu na kolacji służbowej :wściekła/y: jakieś babsko z UK przyjechało do firmy i wszyscy latają jak głupi :wściekła/y: chyba z nudów poprasuję sobie trochę, chociaż mam takiego lenia, że nic mi się nie chce :sorry:

Martilla - hmmmm....:szok: no też jestem ciekawa co to będzie ;-) niedługo się przekonamy :-p kurcze, a moi sąsiedzi już starają się o adopcję, bo po długich staraniach dowiedzieli się, że raczej nici z własnego bobaska :-(

ilonka
bardzo wspolczuje wam z ta goraczka...

martilla,izka
ja tez slyszalam o takich przypadkach :-)

A ja juz w chacie dywan odkurzylam o 7 (bo mala juz nie spala to trza bylo wstac) i podloge umylam aby Wiki po niej latala i syfila prazynkami :-D:-D co dzien na wieczor jakies fafoly sa :cool:;-)

reklama
Witam :-)
Ilonka
jedź dla pewności,niech małego lekarz przebada jeszcze raz.Duzo zdrówka dla Filipka.
Ewelka ja w połowie ogarnęłam prasowanie,zaraz poodkurzam...A za szafą sprzątałaś dzisiaj? ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry