reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Ach a u nas ladna pogoda sie zrobila ze az malutki wyszedl na spacer z tatusiem... zeby mnie odciazyc :-):-):-)
dzis puscilismy malemu pewna piosenke no i teraz przy niej chce skakac:-D- jakis pop star nam rosnie:crazy:

reklama
Hej kobietki :-) o wielkich zmianach napisałam na prv - zapraszam.

U nas leci jak z bicza strzelił. Dobrze, że taka pogoda, bo nastraja mnie do życia :tak:
Hani idą 3 trójki na raz i normalnie świra dostaję, bo ma ciągle biegunkę...w pon. wybiorę się z nią do lekarza upewnić się czy to od tego, bo robi rzadkie kupki już od jakiegoś czasu i martwię się czy nie jest coś z brzuszkiem nie tak.

A tak poza tym, to Hania opanowała kilka nowych słów jak "kaja" (kawa) i "dupe" (tego tłumaczyć nie muszę :-p) No i zaczęło się panowanie nad słowami, bo powtarza jak papuga :-D

Od 12-18.10 wyjeżdżam do taty odpocząć sobie troszkę i oderwać się od codzienności i już się nie mogę doczekać :tak:

Na razie kończę życząc miłej nocki i cudownych snów.

cześć dziewczyny!
test niestety negatywny, więc obstawiam dwie opcje:
1. Bardzo opytmistyczna- za wcześnie zrobiony test,
2. Nie jestem w ciąży-najbardziej prawdopodobna.

No nic tam, trzeba się starać dalej. Chyba ,że @ nie dostanę to powtórzę . Zajrze później , pozdrawiam!

martilla - a objawy masz/miałaś jak na ciążę :-( Myślałam że jak tu zajrzę to będzie Twój post o dwóch krechach i cała lista gratulacji. Przypatrz się tak dokładnie teścikowi, może jest druga kreseczka tylko bardzo słaba. Ja tak miałam... Kciuki będę trzymać za te dwie kreski, jak nie teraz (nie w tym cyklu) to w kolejnym :tak:

jedna jest jak byk! myślicie ,że nie patrzyłam pod światło , bez światła, przy oknie , z każdej strony ze sto razy ?:-) no więc nie widzę drugiej nawet jej cienia, cienia z cienia cienia no nic! :-)
jak nie dostane okresu to powtórzę test, a jak to nie to , no to cóż staramy się dalej;-)

Martilla
poczekaj na mnie :-p chociaż to jeszcze pół roku, bo tak myślę kwecień możemy już zacząć.:-)
A u nas w nocy był wysyp ząbków. Biedactwo kręciła się w łóżeczku, pewnie bolały dziąsła:zawstydzona/y:

hannah
z przyjemnością bym na Ciebie zaczekała, ale będę się starać teraz cały czas, bo Ty doświadczona w tych sprawach w kwietniu byś mnie przegoniła;-)

reklama
hannah
z przyjemnością bym na Ciebie zaczekała, ale będę się starać teraz cały czas, bo Ty doświadczona w tych sprawach w kwietniu byś mnie przegoniła;-)
Haha doświadczona podejrzewam że tak samo jak ty:-p
Raz mi się udało fartem :-p
Jakbyście gdzieś wyjechali na dni płodne np w góry albo nad morze, napewno przyjechała byś zaciążona:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry