reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
:( grrrrrrrrr SOry musiałam się wyżalić nikt mnie nie rozumie:( juz nie wiem czy ja jestem jakas zła czy serio mam rację:(

Kochana rozumiem Ciebie doskonale. Ja przechodzę to samo z bratem mojego męże, który jest od niego 18lat młodszy. Dziecko jest tak rozpieszczone,że czasami mam ochotę mu w łeb przywalić. Ale zagryzam zęby i myślę sobie, że to sprawa teściowej i ona to kiedyś odcierpi. On nie zna pojęcia szacunku więc kiedyś teściowej się beknie od tego wychowania.

Ehh, a ja mam znowu doły...idę się teraz wykąpać i do łóżeczka z mężem, który chce mnie trochę pocieszyć ;-)

Witam z rana ( u nas dopiero 9). Ja juz po kawce , malutki spal dzis prawie bez zastrzezen wiec i wyspana jestem :biggrin2:, juz jest po sniadanku 135 ml wiec jest najedzony i teraz ma czas na drzemke. Jezeli ladna pogoda , sie utrzyma moze pojdziemy na spacer ale to sie zobaczy ( bo moze zaczac padac;-))
Barnimek coraz to bardziej aktywniejszy , i chce broic na stojaco (chwytac, sciagac i uderzac w wszelkiego rodzaju rzeczy) coraz lepiej sobie siedzi i juz lezec nie chce- bo po co jak mozna inaczej.:-)
Marcy1985 mysle podobnie jak Olka1988 poprostu zaopiekuj sie ale badz twarda, wszystkiego nie mozna poblarzac.

hej
a co tu taka cisza....
Wiki od wczoraj ma gorczke...podejrzewam ze to od zabkow...dostaje nurofen i jej przechodzi powoli ale zywa jak zawsze jest...tylko troche marudna. Musze jej drzemki skrocic w poludnie z dwoch godzin do 1 godziny bo o 20 sie polozy spac i wstaje ok 21.30 i wczoraj zasnela dopiero o 23.30

Witam i pozdrawiam wszystkie mamusie :biggrin2:
U nas dzionek pracowicie, sprzatanie, zakupy. Malutki teraz sobie chyba wymyslil ze sie odchudza (bo wedle niego pewnie ma za duzo kg) bo nie chce jesc, cos tam wypije ale o dawanie kaszki czy obiadku to nie ma mowy :-(. Wczoraj zauwazylam u Barnimka ze wystapila mala wysypka na brzuszku, takie czerwone male kropeczki. Jest ona w 2 miejscach, plecy i reszta sa czyste.Moze to od pokarmu, nie wiem wlasciwie nic nowego nie dostal w tym tyg procz gotowanej marchewki z ziemiaczkiem +oliwa.
**ewelka** mam nadzieje ze goraczka opadnie, - kurcze mnie tez to czeka. Narazie nie ma goraczki ale widze ze zabki ida no i jest marudny. Mowisz ze skracasz Wiki drzemki a ile ma podczas dnia?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry