xTosia
Cudowna Haneczka
Boże dziewczyny jakie Wy będziecie mieć bogate święta :-( Ja kupuję Hani jeden prezent i to nie drogi, nie mówiąc już o rodzinie :-( Ja np. chcę zamówić Magnesy,magnes na lodówkę! Układanka ze zdjecia (804748782) - Aukcje internetowe Allegro niedrogie, a oryginalne.
A my z mężem dziś byliśmy w Erze przedłużyć abonamenty i mąż mi wziął tel. NOWY SONY ERICSSON W 595 FLOWER BEZ SIMLOCKA (832573980) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam starszy model, z którego byłam b.zadowolona, ale ten się trochę różni i muszę się przyzwyczaić, ale po prostu mi się podoba
No i daliśmy za niego tylko 1zł
Mam nadzieję, że spisze się tak jak poprzednik 
Ehhh dziś w ogóle coś wisi w powietrzu u nas :-( O wszystko kłócimy się z mężem :-( chyba się @ zbliża.
A my z mężem dziś byliśmy w Erze przedłużyć abonamenty i mąż mi wziął tel. NOWY SONY ERICSSON W 595 FLOWER BEZ SIMLOCKA (832573980) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam starszy model, z którego byłam b.zadowolona, ale ten się trochę różni i muszę się przyzwyczaić, ale po prostu mi się podoba
No i daliśmy za niego tylko 1zł
Mam nadzieję, że spisze się tak jak poprzednik 
Ehhh dziś w ogóle coś wisi w powietrzu u nas :-( O wszystko kłócimy się z mężem :-( chyba się @ zbliża.
Ogólnie impreza udana....byłam chrzestną i najlepsze ze chrsestnym był mój najlepszy kolega z podstawówki z którym siedziałam w ławce
;-)hehe jest kuzynem męża mojej siostry :-)
kurcze az mi sie zachciało w tedy płakac... siostra szczerze to za bardzo nie wiem czy sie cieszyła czy nie bo nie jest za bardzo wylewna
Mężowi najpierw kupiłam nową obudowę do kompa, no i jak widziałam jak bardzo marzy o nowym kompie: płyta główna, procesor, pamięć i karta graficzna, to postanowiłam mu kupić. Przyjdą za kilka dni pocztą i kurierem. Największy problem mam z prezentem dla mojego dziadka, a najgorsze jest to że muszę kupić mu kilka rzeczy, bo każdy pod choinką będzie miał po 5-8prezentów
i jemu też muszę tyle kupić... Ogólnie przez te Święta zrobiliśmy sobie tylko dług w banku, ale mam nadzieję że po Nowym Roku go spłacimy. Do tego jeszcze urodziny mojego teścia, Damianka, Nicoli i oczywiście Sylwester! Ehhh... oby już był styczeń, mam już dość tych Świąt a jeszcze sie nawet nie zaczęły