reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

ilonka
niezła chawira :-D

arla
nie lubię całego tego zamieszania przed świętami, latania na 5 kolacji wigilijnych itd jeszcze jak babcia żyła to ok, z przyjemnością do niej szłam, a teraz to nie to samo... i muszę Ci powiedzieć,że właśnie wolę bardziej wielkanoc bo tak mi się z babcią kojarzy, a jeszcze jak już się ciepło robiło tak zielono fajnie, a tu zimno w Boże Narodzenie, a ja zimy nie lubię :-) wybredna jestem wiem:-D

reklama
ja należę do tych kochających święta! Dla mnie Święta Bożego Narodzenia to czas szczególnie rodzinny. To coś wyjątkowego... ciepłe, pełne radości chwile, spotkanie z całą rodziną. Przed świętami to co bardzo lubię czyli wypisywanie i wysyłanie kart dla rodziny i znajomych. Do tego wszędzie listy co kupić, o czym nie zapomnieć, co jeszcze zrobić.... uwielbiam skreślanie pozycji na listach i te super uczucie że z taaaaakich długich list zostało już tylko troszeczkę. A jak wszystko już gotowe i zauważymy pierwszą gwiazdę na niebie (ps. pewnie i tak nie raz była to planeta xD) czas na kolację wigilijną... potem tata idzie z dziećmi szukać dzieciątka, nagle wołam z pokoju że tutaj jest, dzieci wracają i... uciekło dzieciątko, ale zostawiło prezenty pod choinką. Może w przyszłym roku uda się dzieciom zobaczyć dzieciątko :-)
Ja też zawsze z tatą i rodzeństwem szukałam dzieciątka, aż pewnego dnia zobaczyłam na strychu prezenty, nie pomogły tłumaczenia, że dzieciątko przyniosło szybciej żeby w Gwiazdkę mieć mniej do zrobienia hihihihihi.....

martila
no wlasnie smigaj z listem do Mikolaja.........
ja ci pomoge:tak:
Kochany Swiety Mikolaju w tym roku byłam bardzo grzeczna, sluchalam meza, robilam zakupy, sprzątalam , pocieszlam ciotki z bb:tak::tak:
Moim wymarzonym prezentem jest.......... 2 kreseczki na tesciku .......
itp itd

ja lubie ten caly chaos;-) pozatym w swieta mamyz moim 3 rocznice hihihi, nei zapomne tego nigdy jak mi to oswiadczyl ze mnie kocha:-):-) heheh jakie to bylo romantyczne

reklama
agacjone
najpierw musisz wrzucić zdjecie przez ten program (klikasz tam BROWSE żeby wybrac fote z kompa , jak już to zrobisz to klikasz START UPLOAD )
ImageShack® - Image Hosting

potem jak już Ci się załaduje to kopiujesz pierwszy link z pomarańczowego tła i wrzucasz go właśnie tam gdzie kazało podać link i już wyślij odpowiedz i wrzuca fote

arla
z tym punktem na liście SŁUCHAŁAM MĘŻA to bym polemizowała ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry