Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

co nas wszystkich to wkurzalo...sam film oglolnie zajebisty,efekty super a trwal do 23 wiec dupska nas bolaly i na koncu glowy
po kinie pojechalismy sie najesc bo kazdy glodny nikt nie bral ani popcornu ani coli bo po co mielismy sie obzerac
a pod koniec filmu ssanie nie jednemu sie zalaczylo
bylo nas 4 pary tylko ze mojemu mezowi udalo sie zalatwic 6 wejsciowek wiec jedna para musiala zaplacic za bilety az 39 zl...po jedzeniu pojechalismy do mojego brata wiec wrocilismy o 2.
postarałas sie

to ciasto było zupelnie inne niż zawsze, ale rewelacja i ten zapach 
już część zjedliśmy i nie wiem czy reszta świąt doczeka
dziewczynki już lepiej - Paula zdrowa, a Karolka jeszcze mi po nocach kaszle troszkę, ale poza tym na szczęście ok
nie wytrzymałam i hustawkę dostała jak tylko doszla do nas
początkowo się jej bała, a teraz ciągle chce się huśtać
dostanie więc tylko FISHER PRICE OGRODEK, WIRUJĄCE KULKI - SZAŁ!!!! (821267494) - Aukcje internetowe Allegro i MZK Krzesełko Uczydełko FISHER PRICE (784934071) - Aukcje internetowe Allegro. Paula chciala nowy telefon i mikroskop, więc dostanie
no i jakieś pierdołki typu ksiązki i filmy do tego ;-) nie wiem tylko, co M kupić.... zawsze kupujemy sobie cos wspólnie, ale oprócz tego dokupujemy coś małego dla siebie... nie mam pomysłu jakoś