reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Agacjone - ja ciapa nie zauważyłam wcześniej, że Twój Kubulek też styczniowy :sorry: właśnie mam ten sam problem co Ty - nie wiem, czy knajpkę zamawiać, czy w domu robić roczek :eek: u mnie też chyba nie obedzie się bez choćby piwka, czy winka... teść byłby niezadowolony gdyby nie było... myślę też o kawie i kolacji, ale jak sobie pomyślę, że mi się zwali ponad 20 osób to ciarki mnie przechodzą :szok: chyba, że zaprosimy tylko dziadków i chrzestnych ... ehhhh... tylko wtedy reszta się pewnie obrazi :eek:

reklama
izkab
no u mnie bedzie ok10-12 osob a dla mnie to i tak duzo:-D:-D
wieszco teraz zobaczylam ze miedzy jedna córa a druga sporawa róznica wieku jest...12 lat....to sporo...;-)
a my siedzimy w domu, nudy pogoda do du.....leje caly czas a ja juz chyba z 1kg mandarynek zjadlam...:-D

jestes moze na naszej klasie to bym te Twoje córy podgladneła...hiihii????

Agacjone - no różnica prawie 13 lat, ale fajnie, bo Paula duzo pomaga przy Karolci :-D u nas dla odróżnienia słoneczko i 10 stopni - wiosna :eek: w ogrodku mi wszystko zaczyna paki puszczać - kwiatki wiosenne wychodzą, róże listki dostaja, wierzba ma bazie - masakra :wściekła/y:
mam konto na NK, na chwilke dam tu namiary - tylko u mnie to zobaczysz tylko mlodszą, bo starsza ma swoje konto ;-)

Ostatnia edycja:
hihihi - juz nie jest taka okrąglutka :-D a Paula juz jest wyższa ode mnie :eek:
Kubuś też fajny facio jest :-D i jak szybko stanąl na nóżki :szok: :-D chodzi już ? bo Karolka tylko przy meblach się przemieszcza, sama nie umie jeszcze :sorry:

Uciekam, Karolka się obudziła i muszę dziecię nakarmić, a potem zawieźć Paule na angielski ... miłego popołudnia :-D

reklama
izkab
niechodzi jeszcze , przy meblach kanapie sie przemieszcza a jak mowie do niego chodz i wyciagam rece to sie puszcza ale sam zrobi 1-2 kroczki i bachhh....:-)
no moj Kuba to sporawy chłop...hehe po tatusiu:-D:-Dz 12kg to napewno wazy....:szok:

a ja wlasnie dostałam niespodzianke w postaci..@@@@ troche za wczesnie:wściekła/y::wściekła/y:bo mialam inne plany...heeh

Do góry