• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Twoja Hania lubi kaszki na gęsto?Bo Iza ma przy takich odruch wymiotny :baffled: Nie wiem czemu.Przy budyniu to samo.
Dla niej kaszka to tylko 2 razy dziennie i to z butli :-p Czytałam że dziecko w takim wieku niby już z butli nie powinno,ale w Izy przypadku to by się wiązało,że nie będzie jadła kaszy wcale.

Twoja Hania lubi kaszki na gęsto?Bo Iza ma przy takich odruch wymiotny :baffled: Nie wiem czemu.Przy budyniu to samo.
Dla niej kaszka to tylko 2 razy dziennie i to z butli :-p Czytałam że dziecko w takim wieku niby już z butli nie powinno,ale w Izy przypadku to by się wiązało,że nie będzie jadła kaszy wcale.
Absolutnie jeśli kaszka Bobovity to tylko na rzadko z butli też niestety. Ale pałaszowała moją kaszkę Smakowitą z truskawkami, taka w formie jogurcika. Ją pociąga wszytsko to co ja jem i dlatego się skusiła.
Jak próbowałam ją oduczyć butli i to nie jadła wogóle mleka i kaszek, więc wolę mniejsze zło, bo mleko musi jeszcze pić, a kaszki są zdrowe i syte.:sorry2:

Ostatnia edycja:
Andzia
To Twoje cykle jeszcze nie są takie złe! Ja mam chyba coś nie tak z jednym jajnikiem, ale to się niebawem wyjaśni , bo wybieram się na monitoring cyklu. A podejrzewam po tym,że cykle na przemian są długie i krótsze (pewnie zależy z którego jajnika była owu) czyli raz trwa cykl 30 dni, następny 40, potem znowu jakieś 32 i kolejny 50 lub 40 i tak na zmianę... Może tu jest pies pogrzebany ?

Hannah
ja się nie podłamuję, tzn nie za często :-D czasem jak @ przyjdzie mam gorszy dzień, ale następnego dnia już jest ok. Nie spoczniemy póki nie poczniemy ! ;-)

reklama
Marta kuzynka mojego M dostałą teraz Bromergon na uregulowanie cykli,bo muszą zrobić badania czy ma owulację.
Ona ma tylko jeden jajnik a w przyszłości też chciała by mieć dzieciaczki.

Kurcze laski jak ja się dupowato czuję dzisiaj. Głowa ciężka i zaczyna mnie ćmić,ogólnie nietomna jestem....Chyba z ciśnieniem coś nie tak :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry