reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
grrrr ;p

a mój szaleje.na podwórku pod sklepem ganiał kota,wywalił się,ale wstał i leciał dalej...ogólnie to taki szajbus mały z niego,że masakra-aż czasami nie wyrabiam :/

dziiewczynki moje kochana ...
mozecie nas wesprzxec glosami...??
nas nie znaczy mnie i moja Vi tylko forumowicczki bb ktore glosuja dla Ani o ktorej pewnie slyszalyscie na watku "mozesz pomocc"
bedziemy wdzieczne za kazdy glos oddany kazdego dnia:-)
TWOJE PUDEŁKO

to sie ciesze :-)oby wszyscy tak glosowali wumiennie....:tak:
ja to juz poza konkursem to nic nie widze:-p:zawstydzona/y:

a tak powaznie to ostatnio czuje sie tak roznie raz lepiej raz gorzej....
nawet nie mam czasu nadrabiac... jak wchodze tu to tylko sprawdzam co z konkursem i na nk na chwile:zawstydzona/y: i zmykam bo mi niedobrze....
i tak w kolko...poza tym mala mi wszedzie biega i musze jej pilnowac...
wiecznie jestem spiaca... a to dpoiero 6 tydzien:szok::sorry2:

ja kryzys laktacyjny przetrwalam,. dokarmialam troche mala butla ale ostatecznie zostala przy piersi... mialam tydzien meczarni po nocach bo nie chciala ssac butli ale oplacilo sie...

teraz na szczescie zakonczylam karmienie przed ciaza.... no i zbiera sie mleczko dla nastepnego maluszka ... hihih

reklama
Hello:tak:
Ja tez glosuje na pudelko:tak:bylam na wizycie wczoraj u pediatry wczoraj i mam karmic co 2 raz mala butelka chyba ze nie bd tyle pokarmu to czesciej butla bo dziecko jest glodne na bank i dlatego mi tak wrzeszczala prawie od poczatku:-(odkad jest butla nie ma wrzasku:no:troszke marudzenia ale idzie przezyc bo nie wyje tak strasznie tylko troszke placze:tak:bylam tez z moim w sprawie chrztu i zakonnica nas utwierdzila ze wcale nie bd tak latwo bo mamy skomplikowana sytuacje i musimy z ksiedzem rozmawiac:-(Kamcia szybko minie ten najgorszy okres z mdlosciami i innymi atrakcjami:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry