reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej kochane dupy :-D
ale u nas pogoda do bani....z samego rana pada :zawstydzona/y:a my dzis po poludniu wybieramy sie do tesciowej...i do tego ta pogoda...a czeka nas 120 km...wracamy w sobote badz w nedziele...dzizas co ja tam bede robic... zanudze sie na smierc....a oni tam sieci nie maja :zawstydzona/y:

reklama
Kacha odciągaj cały czas pokarm albo jeszcze lepiej połóż się z Agatką na cały dzień do łóżka i niech ssie ile chce im więcej tym lepiej bo więcej pokarmu Ci się będzie wytwarzać pij duuużo wody i herbatkalaktacyjna :tak: każda z nas przechodziłą kryzys laktacyjny:sorry:

Ilonka my też po cywilnym ksiądz się pytał dlaczego śłubu kościelnego nie mamy to Grzesiek powiedział jak ksiądz nam da to nawet zaraz możemy Po pierwsze trzymam kciuki za badanie :sorry: brać ślub( bo u na jawny cennik 1000 zł za ślub) i się nie odezwał i bez problemu dziecko ochrzcił, chcemy kościelny ale to kosztuje :sorry: wiadomo da się tanio zrobić ale w tej chiwili 1000 dla księdza to dla mnie kupa kasy :sorry:

Ewelka ojoj trzymam kciuki żebyś się nie zanudziła :-D i wracaj szybko do nas :-D

cześć mamuśki, poczytałam trochę o tym pudełku i też zagłosowałam:-) Dziś mimo, że pada mam bardzo dobry humor i chęci do sprzątania, może coś upiekę:happy2: Zuzinka jest taka grzeczna, że mam czas na wszystko.

oj Baby a myslalam ze to tylko mi sie galcoki zaszklily...:zawstydzona/y:Ilonka my mamy bardziej skomplikowana sytuacje bo moj nie ma biezmowania a ja tylko chrzest ale wiem ze nie moga mi odmowic chrztu dla dziecka i karze mu na pismie napisac odmowe!:tak:Patrycja ja pije duzo generalnie a herbatke na laktacje zaczelam pic juz przed koncem ciazy:-(a mala ledwo pociagnie i juz zaraz lipa i marudzenie:-(daje jej co 2 raz i w miare jest ok jak pociagnie z obu:tak:ale kryzys laktacyjny chyba nie robi sie juz w 2 tyg po porodzie?moja mala to chudzinka w porownianiu do poczatku i do innych dzieci w tym samym wieku:-(w nocy mala ze mna spi i gora 2 razy moge ja nakarmic z cycusia bo potem nad ranem jest juz wrzask i musze butle dac:-(Ewelka baw sie dobrze i oby nuda Cie nie dopadla:tak:

Kacha w kązdej chwili Cię może dopaść kryzys laktacyjny ja miałam 4 takie okresy powtarzały się cyklicznie co 1,5 miesiąca ale wytrwale walczyłami wywalczyłam :-D

cześć kobitki
u nas ładnie się dzień zapowiadał a leje :( a tym a'la przedszkolu dziś go nosiło,wywrócił się z kolegą i był płacz...ogólnie dziś mały był bardzo marudny-chyba lewą nogą wstał.za to przy obiadku usypiał dosłownie i filmik nakręciliśmy jak wałczył ze snem ;) oczywiście go zaraz położyła babcia-żeby nie było,że dziecko męczyliśmy ;p
a co do chrztu-to u nas także robili problem-no ale co winne dziecko,że wyszło jak wyszło... :/ ale koniec końców chrzest był :)
idę na majkę a potem na basen-mam nadzieję,że tam już nie będzie cyrków robił :/

Ja miałam parę kryzysów, ostatniego w szóstym miesiącu nie przetrwałam i bardzo szybko mleko mi się skończyło. Dostawianie co pół godziny działało jak była malutka, potem potrafiła zjeść nawet z dwóch na końcu zjadała z dwóch i jeszcze chciała. W nocy zjadała dwa razy a nad ranem już nie było nic i leciałam szybko butle robić . Z tymi kryzysami to na prawdę trudna sprawa.

reklama
Kacha w kązdej chwili Cię może dopaść kryzys laktacyjny ja miałam 4 takie okresy powtarzały się cyklicznie co 1,5 miesiąca ale wytrwale walczyłami wywalczyłam :-D
potwierdzam:tak:

dziewczyny poczytalam was ale nie mam czasu pisac... D mial dzisiaj wolne takze z doskoku wchodzilam chwilowo;-)

nie zapomnijcie glosowac... link do pudelka mam w sygnaturce pierwszy od gory:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry