reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

ilonka-to szczęście w nieszczęściu ;) po pogoda dopisuje ale katar się utrzymuje ;)

a moje dziecko po raz pierwszy w życiu spało do 9 :D co zrobić żeby tak ładnie spał ;p hehe.ehhh.trzeba iść po jakieś zakupy i coś posprzątać,ale mam lenia :/

reklama
Hej:tak:
Dziekuje w imieniu Agatki:tak:bylam wczoraj w kinie na resident evil 3d:tak:super:tak:a potem poszlam na niecale 2 godz posiedziec i jak wrocilam krew mnie zala:wściekła/y:dziecko darlo sie w nieboglosy a moj nie slyszal i nawet walenie z buta w drzwi nie pomagalo:no:myslalam ze drzwi wywarze:wściekła/y:

Hej:tak:
Dziekuje w imieniu Agatki:tak:bylam wczoraj w kinie na resident evil 3d:tak:super:tak:a potem poszlam na niecale 2 godz posiedziec i jak wrocilam krew mnie zala:wściekła/y:dziecko darlo sie w nieboglosy a moj nie slyszal i nawet walenie z buta w drzwi nie pomagalo:no:myslalam ze drzwi wywarze:wściekła/y:
no to niezle:baffled: chyba bym zabila.... wrrrr
i jak tu wyjsc i sie zrelaksowac... jak ojciec nieodpowiedzialny:sorry2:

Hejo kochane głosiki oddane :-D
Ja z córcią jesteśmy dziś u mojej przyjaciółki, bo pojechała na wesele i zajmuję się jej dwoma córeczkami :-D Fajnie było nawet, tylko wieczorem Hania była już strasznie zmęczona i wymyślała czego to ona nie chce, a co chce...i oczywiście zmiana zdania następowała co 3 sekundy. Przy usypianiu płakała i powtarzała, że ona chce tatusia...trochę to przykre z jednej str. bo ona nigdy nie chce żeby ją mąż usypiał, ale kiedy jest jej źle, bo ja czegoś zabraniam lub nakazuję to wtedy tatuś ma ratować.

W ogóle to mój umówił się ze znajomymi na piwo i przyjedzie tu do mnie w nocy. Rano mu zarzuciłam, że cieszy się kiedy ma wolną chatę i wcale mu nie jesteśmy potrzebne...to teraz się próbuje zrehabilitować :sorry2:

Hej kobietki.Mimo,ze nie pisze-glosy oddaje kazdego dnia,na kazda z Was!Maz przejol w posiadanie na 24/7 kompa,bo kuzwa synus zainstalowal mu jakas posrana gre i teraz zyje tym!Moje male dziecie juz chodzi!!!Za 15 dni roczek,a on juz sobie spaceruje!I tak smiesznie trzyma raczki na wysokosci cyckow i sobie nimi pomaga w utrzymaniu rownowagi-jest slodki.

Witam w ten piękny dzionek:-D Ja dzisiaj się delektuję pogodą i mężem. Córcia cały dzień trenuje raczkowanie, na razie do tyłu:tak: Nie lubi być na brzuszku, ale daje się zainteresować zabawą chwilkę. Zaraz po Kubicy idziemy na długiiiii spacerek, trzeba korzystać z pogody:-)

Kamcia w wolnej chwili zmienie :-)

Ewa super gratulacje ! :-D

Niunia Tobie też gratuluje może mój szkrabik też zacznie na razie się kołysze na czworaczka to w przód to w tył :-D

cześć babulce :)
jak tam mija niedziela?u nas piękna pogoda i nawet dość ciepło :) opitoliłam małemu te pióra żeby na basenie lepiej było wycierać ;p dopiero byłam chora a znów mam katar :/ przez to zimno w domu :/

Ewa-gratuluję chodzenia :o)

a my jutro z samego rana już wybywamy na zajęcia małego.także miłej reszty dnia i spokojnego wieczorku życzę :)

Hejo laseczki :-D
My w domku. Mój przyszedł do mnie o 1:30 nad ranem i od razu zasnął. Po południu pojechaliśmy do znajomych po nasze auto i zostaliśmy tam do 18:00 aż Hania zaczęła usypiać na siedząco :-D Trzymała w rączce czekoladkę i zasypiała :-D Teraz niby śpi i mam nadzieję, że już tak zostanie do rana, bo ja padam na twarz.
Jestem wkurzona jak nic, bo mój mąż sprowadził do nas nawalonego kolegę oferując pomoc w odwiezieniu na pociąg i teraz siedzą i słuchają muzyki...jak mi obudzi Hanię to mu normalnie przywalę. Nawet się cholera spać nie mogę położyć, bo pociąg jest o 21:30 więc jeszcze mam półtorej godz. Co za g....no :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Chyba się położę z Hanią w jej łóżku, a potem przejdę, bo oczy mi się zamykają :-(

reklama
Hej kobietki.
No to Tosia pomocy z malzonka zbytnio nie mialas...Do tego jeszcze ten mily kolega oczekujacy na pociag...pogonilabym jak nic!
kaaczuuchaaa jak mlody ogarnia basen,zadowolony?
Maciejka rozkreca sie na dobre w tym chodzeniu hi hi,pada i wstaje,pada i wstaje.Boze skad te dzieciaki maja tyle energii?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry