reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

a mnie się wydaje,że to zdanie było w "usta usta" a nie w KSD bo nawet pamiętam tą scenę ;p

Ilonka-nooooo pomyślimy,bo kurde do tego 20tego daleko ;) a ciasteczka robiłaś? ;p

mój właśnie pastwi się nad jogurtem-wygląda przepięknie... ;p

reklama
cześć laski !
zdrówka dla chorowitków !

u mnie też zimno jak cholera, mieszkam w bloku i jestem zdana na łaske innych ludzi, dopóki nie zacznąć grzać gucio mogę :) mam farelke,ale skubana 2000W-atowa to ja dziękuję za takie dogrzewanie. Rachunek za prąd zwali mnie z nóg. Na razie idzie wytrzymać więc nie włączam,ale jak będzie gorzej to trudno... trzeba będzie właczyć. Poza tym u mnie nic się nie dzieje, mam zajebistą pogodę na urlopie. Tak tak już możecie mi zazdrościć haha

martilla-jak już można to zazdroszczę pogody :-p

patrycja-buziaki za wierne głosowanie ;-) chyba i ja zrobię herbatki coby się rozgrzać. U nas też już po obiadku i nawet poszliśmy do sklepu bo nie pada.Nie wzięłam wózka bo zwykle ten kawałek idzie tam i do domu a dziś niet i go niosłam w obie strony :wściekła/y: no a piórko to to nie jest zwłaszcza w ciepłych ciuchach...grrr

ilonka-nie wiem-wątpię,bo wtedy już nie będą takie fajne ;p

kaaczuuchaa
-racja,racja!!!To ja stara sklerotyczka filmy pomylilam!Usta,sta-to tam bylo.A kleikow nie ma smakowych,tylko takie co maja smak papieru toaletowego...

cześć, jestem już jakiś czas na forum, ale jakoś nie było okazji się przedstawić. Mam na imię Karolina i mieszkam w Bardzie Śląskim. Pierwszą córeczkę Martynkę straciłam w dziewiątym miesiącu, przed porodem udusiła się pępowiną, ale dostałam drugą szansę i jestem teraz szczęśliwą mamuśką Zuzinki (ósmy miesiąc). Ostatnio coraz częściej przesiaduję na forum i powoli poznaję was:) Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry