reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Jeju zazdroszczę Wam tego wstawania mężów...po moim Hania skacze, wrzeszczy w domu, bajki oglada, śpiewa, a ten nic, a nic :baffled:

Hani wczoraj przeszedł katarek więc dziś poszła oczywiście z płaczem do żłobka :baffled: Nie wiem ile jeszcze czasu minie zanimi się przyzwyczai :-(

Ale za to nie robi już kupek w nocy tylko normalnie woła, że chce na kibelek :-D:-D:-D Także jak widzisz Ilonka każde dziecko inaczej się uczy :tak:

Ilonqa ja teraz mieszkam w Kamionkach od niecalego roku ale mieszkalam kupe lat na Starym Zegrzu:) ale Kamionki to jak Poznań rzut beretem
dobrze, ze idziesz do lekarza teraz jakies wirusy panują ciagle ktoś chory. Ja z malym miałam wysypkę i afty w buzi nie polecam koszmarne to było....

my dzis mamy debiut na basenie :-) Ciekawe jak Niko to zniesie generalnie lubi wodę
teraz śpi potem obiadek i wio. Niech spi przynajmniej będzie wypoczęty

powitać nową mamę:-)
bry dziewczynki ;-) u nas też pogoda lipna-deszcz z przerwami.My już po zajęciach w tej grupie "mini przedszkolaków" -oczywiście mały latał jak fryga ale i tak dobrze bo wysiedział jak jedli i rysowali :-p
Marciaa-my też chodzimy na basenik :tak: ciężko było się dostać, więc zaczęliśmy później niż Wy,ale kontujemy zajęcia i od czwartku znów wędrujemy :-) czwartek będzie męczącym dniem dla mojego smyka, bo i te zajęcia i basenik wieczorkiem także dzień pełen wrażeń :-p

Witam wszystkie mamusie!
Jestem pierwszy raz na tym forum.
Mój Jaś (we środę kończy 3 m-ce) właśnie śpi na moich rękach po straszliwym ataku kolki. Już myślałam, że nas to ominie a tu nagle KOLKA :( Jesteśmy na etapie wypróbowywania różnych "sprawdzonych" mniej lub bardziej metod i zobaczymy jakie będą efekty.

reklama
cześć Anusia :-)

Patrycja-weź mi nic nie mów o zimnie-z młodym siedzimy w dresach po taka piździ..awica:-(

puściłam młodego bez pieluchy żeby go odzwyczajać bo przecież nie wyrobie no i zdążyłam mamie powiedzieć,że pewnie mi się zleje na kolana bo mi siedzi i skończyłam zdanie a młody co....zsiurał się w gacie i mnie oblał :-p i spoko-nie zauważył... a co do kąpania i w ogóle wody to młody uwielbia-a odkąd chodzi na basen to już całkiem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry