Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ilonqa ja teraz mieszkam w Kamionkach od niecalego roku ale mieszkalam kupe lat na Starym Zegrzu ale Kamionki to jak Poznań rzut beretem
dobrze, ze idziesz do lekarza teraz jakies wirusy panują ciagle ktoś chory. Ja z malym miałam wysypkę i afty w buzi nie polecam koszmarne to było....
my dzis mamy debiut na basenie :-) Ciekawe jak Niko to zniesie generalnie lubi wodę
teraz śpi potem obiadek i wio. Niech spi przynajmniej będzie wypoczęty
powitać nową mamę:-)
bry dziewczynki ;-) u nas też pogoda lipna-deszcz z przerwami.My już po zajęciach w tej grupie "mini przedszkolaków" -oczywiście mały latał jak fryga ale i tak dobrze bo wysiedział jak jedli i rysowali
Marciaa-my też chodzimy na basenik ciężko było się dostać, więc zaczęliśmy później niż Wy,ale kontujemy zajęcia i od czwartku znów wędrujemy :-) czwartek będzie męczącym dniem dla mojego smyka, bo i te zajęcia i basenik wieczorkiem także dzień pełen wrażeń
Witam wszystkie mamusie!
Jestem pierwszy raz na tym forum.
Mój Jaś (we środę kończy 3 m-ce) właśnie śpi na moich rękach po straszliwym ataku kolki. Już myślałam, że nas to ominie a tu nagle KOLKA Jesteśmy na etapie wypróbowywania różnych "sprawdzonych" mniej lub bardziej metod i zobaczymy jakie będą efekty.
Patrycja-weź mi nic nie mów o zimnie-z młodym siedzimy w dresach po taka piździ..awica:-(
puściłam młodego bez pieluchy żeby go odzwyczajać bo przecież nie wyrobie no i zdążyłam mamie powiedzieć,że pewnie mi się zleje na kolana bo mi siedzi i skończyłam zdanie a młody co....zsiurał się w gacie i mnie oblał i spoko-nie zauważył... a co do kąpania i w ogóle wody to młody uwielbia-a odkąd chodzi na basen to już całkiem :-)