reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
no nie wiem czy będzie królował-zanim załapie,że to mokre to przez niego samego ;p

Marciaa-mój też na pierwszych zajęciach ryczał-jako jedyny :p bo to taki mały dzik-wszystkiego się boi. wszystkie dzieci nakładają rękawki a ten ni cholery...musiałam kupić do domu i go przyzwyczajać i na zajęcia nosić te swoje...a nie daj Boże posadzić na macie w wodzie...no dzik :/

a co tam u rechota i Tomeczka?bo nic nie wiemy :(

Ostatnia edycja:
hey laseczki
przepraszam że się długo nie odzywałam ale niedawno wyszliśmy ze szpitala i jeszcze na dodatek nie ma wszystkich badań - znaczy się wyników - tomek zaliczył biopsje szpiku i wirusologię i właśnie na te badania czekamy najbardziej - napatrzyłam się tam na cierpiące i chore dzieci i wróciłam inna - taka struta życiem - teraz w głowie mam tylko wyniki badań i zmartwienia :( staram się czymś zająć i nie myśleć

jak tylko wszystko się jakoś wyjaśni będę wpadać częściej obiecuje :))

a poza tym pogoda u nas kicha robie małe zapasy papryki na zimę i muszę się wybrać na gdzyby :P

a dziś na obiad kluchy ziemniaczane a co se będę żałować :P

buziole dla was

Witajcie:tak:widze ze nie tylko ja mam takie przeboje z mala w kapieli:-pchoc wczoraj zrobila koope na tatusia wiec ten szybko polecial sprac conieco i ja ja kapalam i nawet nie plakala:szok:kaczucha nie czuj sie wiec osamotniona z niespodziankami:-pmoze dlatego ze wczesniej podjadla a tak zawsze jest zbyt glodna zeby sie kapiela cieszyc:sorry2:nawet az tak nie marudzila przed wieczornym spankiem, teraz tez spi w moim lozku bo oczywiscie wprowadzila sie do niego na dobre:-DRechot dobrze ze jestes i jak bd wyniki nap koniecznie:tak:ja zmykam doprowadzic sie do ladu i na miasto pozalatwiac pare spraw:tak:a potem czeka mnie sprzatanie mieszkanka:-(

bry!

rechot-w końcu :) zdrówka dla Tomeczka!

a u nas znowu pada i zimno ;( tylko w moim rejonie pada kurwde :/ i co-siedź w domu bo jak tu wyjść ;( oszaleje kurde....grrrr

Hej kobietki.
Witam dwie nowe mamusie.
Tak,tak to bylo z Klubu Szalonych Dziewic!Szkoda,ze ten serial juz sie skonczyl..Chociaz w tej chwili juz mi rybka,bo nie mam od mc.polskiej tv.
Rechot dobrze,ze juz jestescie w domu.Trzymam kciuki za wyniki Tomka.
Zdrowka wszystkim chorujacym!!!
O pogodzie nie mowie juz nic.U nas padalo przez2 i pol dnia-bez przerwy!!!Dopiero dzis pierwszy suchy poranek...

reklama
hej
a u mnie zimno ze masakra....i wiecie co wlasnie wypilam ghrzane piffffko z sokiem zurawinowym...ale zximnivca na maksa to co bede:D:D tesciowa nie grzeje to gerzac musze sie sama...bram meza(w pracy)v herhrh

rechotek zdrowka zdrowka...biopsja szpiki brzmi okropnie...brrrrrrrrrr

kaczucha
u mnie pada i zimno takze nie jestes sama....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry