reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Asia współczuję kochana na prawdę i 3mam kciuki za szybki powrót do zdrowia i żeby rodzinka faktycznie nie podłapała tego świństwa:dry:

Ewelka śliczna ta Twoja niunia :-D

Ślubny właśnie myje gary, bo mu powiedziałam, że ja nic innego cholera nie robię. W ogóle drażni mnie, bo we wszystkim się ze mną licytuje, nic nie zrobi sam z siebie. "Żona robisz kawę, bo ja wczoraj robiłem" ... no i co z tego, że żona zrobiła sama całe śniadanie i podała pod nos ... na kawę tym nawet nie zasłużyłam :-(

Mam nadzieję, że do czwartku szybko mi zleci, bo może będą już pieniążki na koncie ... ale co z tego w sumie jak poodajemy długi i po pieniądzach :-(

tosia na temat kasy to ty mi nic nie mow nam ciagle brakuje :baffled: a co do meza to jest podobnie u mnie :-Dja robie lozka wieczorem a on rano i niestety rano ja nieraz tez musze robic bo np idzie na rano do pracy...

Tosia-fajny wiersz ;-)

my po zakupkach.Młody właśnie padł bo z dziadkiem się wybawił :tak: a ja w tym czasie zrobiłam obiadek i ogarnęłam chałupkę i teraz labuję :-p

Wiki w butach mojej mamy :-D:-D:-D

Załączniki

• P1060578.jpg
    P1060578.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 46
  • P1060573.jpg
    P1060573.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 49
Kaczucha zazdroszczę Ci :-D Hania lata jak najęta i ciągle coś chce :-D Właśnie chce malować farbkami, ale nie ma kolorowanek więc jej podrukowałam z neta jakieś i siedzi i uzewnętrznia się twórczo :-D

Ostatnia edycja:
Tosiu-czego mi zazdrościsz?tej mojej chwili spokoju jak młody śpi? ;) ja chętnie z nim porysuję,pomaluję,powycinam itd.ale on minuty nie usiedzi więc nie da rady.także kochana Ty się ciesz,że możesz dać młodej zajęcie i masz spokój ;p

reklama
Ewelka cudowną masz córeczke :) jaką ma cudowną buziunie wycałować :)

Tosiu super że córeczka tak lubi malować :) może będzie artystką ?:-D

Kaczucha nie martw się może Damianek jeszcze odkryje co go interesuje? :-D z reguły chłopcy są łobuzami i ciężko ich zająć :-D mój już jest niedobry a co będzie za pare miesięcy jak ruszy pełnym biegiem? :-D

czytałam dzisiaj cały dzień Was ale jakoś humoru nie miałam taką chandre miałam że wpierniczać czekolade i leżeć w łóżku no ale nie ma tak dobrze :sorry:

Do góry