reklama
**ewelka**
mama Wiki :)
ilonka
fajna zabawka :-)
marilla
no wlasnie co to za swieta bez sniegu
juz gadaja ze na zachodzie nie bedzie chociaz w sylwestra moglby byc.nie pamietam juz kiedy bylo tak bialo i dlugo ten snieg lezal chyba ze 3 lata temu
fajna zabawka :-)
marilla
no wlasnie co to za swieta bez sniegu

**ewelka**
mama Wiki :)
u nas tez nie bylo, ze 3 lata temu dopiero chyba byl snieg na swieta...nie ma tej atmosfery swiatecznej bez puchu ale co zrobic? cieszmy sie chociaz tym ze nie ma takich mrozow co byly 3 lata temu u nas bylo az 30 na minusie i wtedy zepsul nam sie samochod a koszta tego wyniosly 800 zl 

KAROLINA1986
Grudniowa Mamuśka
Ja tu chciałam popatrzeć czemu Ewelce nie chciało się wczoraj wkleić a dzisiaj już widzę że zdjęcie niuni jest :-)
Ja się dzisiaj czuję taka osłabiona i ospała i chyba to przez tą pogodę. Eh nawet nie wiem co mam pisać więc chyba lepiej jak nie będę przynudzać. To narazie jak znajdę jakąś wenę to coś tam nagryzmolę
Ja się dzisiaj czuję taka osłabiona i ospała i chyba to przez tą pogodę. Eh nawet nie wiem co mam pisać więc chyba lepiej jak nie będę przynudzać. To narazie jak znajdę jakąś wenę to coś tam nagryzmolę
xTosia
Cudowna Haneczka
Kurcze to ja jakaś zboczona jestem chyba, bo dla mnie śnieg mógłby nie istnieć, nie znoszę zimy. U mnie też leje od rana. Miałam ambitny "zakupowy" plan, ale wziął w łeb niestety.
Zrobiłam dziś Hani znowu samodzielnie obiadek
marchewka, pietruszka i seler z mięsem z kurczaczka i planuję dodać pure brokułowe...zobaczymy czy posmakuje mojej księżniczce 
Kurcze ta moja córunia to się straszny przylepek zrobiła, nigdzie sama się nie zostanie przez co nic nie można zrobić, chyba, że z nią na rękach. Właśnie domaga się na kolana, a jak ją wezmę to chce na ziemię i tak w kółko
ześwirować idzie.
Jeszcze po południu do szkoły i powrót o 21:00
Idę sobie strzelić 2gą kawkę, bo padam na twarz. Buziaczki.
Zrobiłam dziś Hani znowu samodzielnie obiadek

Kurcze ta moja córunia to się straszny przylepek zrobiła, nigdzie sama się nie zostanie przez co nic nie można zrobić, chyba, że z nią na rękach. Właśnie domaga się na kolana, a jak ją wezmę to chce na ziemię i tak w kółko

Jeszcze po południu do szkoły i powrót o 21:00

Idę sobie strzelić 2gą kawkę, bo padam na twarz. Buziaczki.
hej dziewczynki
Co do śniegu uwielbiam jak jest na święta
ale coś go nie widac
Potem moze znikac
Potem nadrobię wasze pisanko
Jachora grypsko mnie wzięło jak nie wiem kurcze a tu tabletek za bardzo nie mozna i to tak w kółko
zpachy nadal mi przeszkadzają jak nie wiem ale juz mniej zwracam.....ok kochane odezwe sie potem bo nie mam sił pisac
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku,,,,buziaki
Co do śniegu uwielbiam jak jest na święta
Potem nadrobię wasze pisanko
Jachora grypsko mnie wzięło jak nie wiem kurcze a tu tabletek za bardzo nie mozna i to tak w kółko
zpachy nadal mi przeszkadzają jak nie wiem ale juz mniej zwracam.....ok kochane odezwe sie potem bo nie mam sił pisac
reklama
Hej dziewczyny! Piszecie o śniegu, mi też go bardzo brakuje, uwielbiam jak jest ciepło ale śnieg też jest fajny- zwłaszcza na święta:-)Mój Ignaś ma jeszcze katarek a starszy synuś dzisiaj był grzeczniejszy w przedszkolu po wczorajszej interwencji mojego męża!!! całe lego poszło na strych ....jak kara minie to powróci. O rany jak wspaniale jak teraz mąż jest w domciu więcej! tyle może mi pomóc, bo właściwie przez 6 miesięcy wiecznie sama z dziećmi.. całuski dla wszystkich!!!