reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hey laseczki!
zycze wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2009. samych radosci, szczescia, kasy, i spelnienia marzen:)
agacjone..olka... a wy juz na porodowke sie szykujecie? jejku jak ten czas leci. masakra. moj mały skonczył 4miesiace:)) zleciało.zycze wam laseczki szczesliwego rozwiazania:)
moj Filip rosnie jak nie wiem. wczoraj segregowałam jego komodę i odłozyłam kolejne za małe ciuszki. juz mamy cały karton ciuszkow za małych. a najlepsze jest to ze niektore były tylko wyprane i nie mial ani razu na sobie. tak rosnie.
w ogole to znowu sie przeziebił złapał kaszelek ale nic powaznego. mam 3 syropki zapisane i leczy sie:) hehehe
wprowadziłam mu jabłuszka, marcheweczkę... teraz ryż z marchewką...jak narazie wszystko mu smakuje a jak sie konczy to jest ryk(ze juz koniec) :))
my wczoraj bylismy w akademiku na imprezie. było fajnie ale do 2h tylko bylismy. zaraz napisz wiecej bo sie tłum w pokoju zrobił.

reklama
cześć laski!
powiem tylko tyle,że wczoraj nic nie wypiłam , a dzis ledwo żyję... ech napiszę więcej jak dojdę do siebie, pozdrawiam i wszystkiego dobrego życzę!

hej wszystkim
jak tam w nowym roczku sie macie????
ja tak na moment bomala obsypqlo potwornie,swedzi ja i ma goraczke wiec jest marudna...

ale chcialam Wam przekazac doslownie Noworoczna nowine:-):-):-)
1go stycznia z rana nasza Olka urodziła córcie:-):-):-):-):-):-):-) ma 3350 wagi i 55cm:-):-):-):-)reszte opisze sama jak wroca do domku;-):tak::-)

gratulacje Olka z całego serduszka..oby mała dala Wam wiele radości i rosła zdrowo!!!!!!!!!:happy::happy::happy::happy::happy:

Pozdrawiam wszystkie:-)

ale ktos wykraka lze moze urodzi w nowy rok i ze to dziecko zawsze bedzie najstarsze w klasie hehe...czy czasem nie martilla ??

Bella i Olcia gratuluje z calego serca.....:-)
no to kobitki teraz ja nastepna ja w kolejce...ooo looooosieee....termin za 19 dni...:-D

Bella i Olka oczywiście gratulacje!!!!!:-)

ewelka
a nie wiem to chyba ja to mowiłam, a moze nie:confused:

agacjone
nie bój się tchórzu jeden;-)

haha martilla latwo mowic ze agacjone ma sie nie bac...zobaczysz jak ty za jakis czas czas bedziesz portkami trzasc jak bedzie ci sie zblizal termin porodu :-)
agacjone to samo chcialam napisac ze ty teraz nastepna w kolejce a potem tulipanek tylko ze ona tu nie zaglada bo jej sie bardziej podobalo na kafeteri

reklama
Olka dziękuje za gratulacje:-)

Agacjone
ja piernicze..ale to zleciało...już na mecie jesteś....hehe...będzie dobrze,nie ma co się bać na zpas...mysl pozytywnie..niektóre kobiety nawet pierwszy poród mają szybki i dość lekki...a nawet jak troszkę się któraś męczy to potem jak patrzysz na dzidzię to zapominasz o całym bólu itp...dasz radę,twarda babeczka przecież z Ciebie:-)

Martilla
co u Ciebie?

Ewelka
jak Wiki?

Do góry