reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

agacjone...
a moze to czop sluzowy...czesto odchodzi na kilkanascie dni do kilku godzin przed porodem...bywa podbarwiony krwia

reklama
anekha nie strasz mnie ze to moze byc juz:-D
ale mialam normalny śluz tyle co zawsze tyle ze troszeczke krwi bylo...patrzylam teraz to nic niema...

Witam :-)
U nas nocka minęła ok.Iza mimo kataru,przespała całą noc i wstała dzisiaj o 9:25 :-) Posapywała sobie przez sen,stękała troszkę,ale jakoś sobie poradziła.
teraz też śpi,a ja kończę gotować jej obiadek.
Dziewczyny jaka u was pogoda jest?Bo u nas jest -3 i taka zamieć że świata nie widać.A ja jeszcze musze dzisiaj jechać Izie mleczko kupić i maść z apteki odebrać....:baffled: Wyślę męzulka ale szkoda mi go,bo w taką pogodę,to się w korkach wystoi...
Agacjone Ty się kochana nie bój,tylko się ciesz że to już tak blisko hihi :-) Wiem,że łatwo jest mówić,sama teżsiębałam ;-)
Hannah a co się z Tobą dzieje?Napisz coś i ucałuj Hanutka :-)

czesc laski :-)
bylam dzis z mala na bioderkach i cale szczescie wszystko ok kontrola za 6 tygodni...wiecie co zmienilam malej mleko na bebiko i zostala jej szorstka skora czerwone juz zniklo ale pediatra zapisal mi mleko nutramigen ile ono kosztuje??niewiem teraz czy mam jej kupowac czy zostac przy bebiko skoro widze poprawe??

Agacjone ja również podobnie jak Ewelka wrzucałam do gotującej sięwody i gotowałam 5 minut.
Ewelka moja Iza jest na Nutramigenie.Średnio za puszkę płacę od 9.95 do 11zl (w najtańszej aptece w Gdańsku).Powiem Ci,że jeśli Twoja Niunia ma skazę białkową,to mimo poprawy,po jakimś czasie następuje znów jakieś pogorszenie :baffled: Tak to już z tym dziadostwem jest:-( Co więcej na ten temat mówił Ci lekarz?

dziewczyny macie może jakiś sposób na czkawkę?
Moja mała po kazdym jedzeniu dostaje czkawkę :-( tak mi jej żal bo mam wrażenie że strasznie się męczy :-(
acha i znacie może jakiś sposób żeby pokarmu było nieco więcej?
Mała mnie już tak pogryzła że kazde karmienie jej to dla mnie niezła próba bólu i łez, pomimo że stosuje kapturki ta mała strasznie gryzie :dry:
Karmię już ją z obu piersi a i tak się budzi co chwila i ciumcia...juz nie wiem co robić najgorsze jest to że walczę z sobą żeby jej nie dokarmiać (raz ją dokarmiłam i przespała słodko 5h w nocy) ehhh jaka to była cudowna noc :-) normalnie budzi się co 1,5-2h a już chodze po ścianach ze zmęczenia :baffled:

andzia a ile ma gram opakowanie??slyszalam ze nie dobre jest to mleko??
anik czkawka po jedzeniu wystepuje dlatego ze malenstwo za lapczywie je ;-)

reklama
Do góry