reklama
kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
ewelka-po tych mankietach można myśleć,że króliczek playboy ;p
kiedyś pracowałam z takim obleśnym owłosionym grubasem,który nosił za ciasne portki i ZAWSZE jak kucał czy się nachylał widać było obleśnego zarośniętego rowa-właśnie ten jest podobny-bleeee ;p
kiedyś pracowałam z takim obleśnym owłosionym grubasem,który nosił za ciasne portki i ZAWSZE jak kucał czy się nachylał widać było obleśnego zarośniętego rowa-właśnie ten jest podobny-bleeee ;p
Ostatnia edycja:
A wiecie co zagladnelam teraz na zamkniety i stwierdzam ze
-Orly odlecialy i gniazdo puste- cale poltorej strony napisaly - ja tam juz tu przywyklam i udzielac sie na zamknietym nie bede
Jestem teraz Manuska a nie Sniezynkowa lutowka ( Rechot to dla ciebie zebys nie zapomniala)
-Orly odlecialy i gniazdo puste- cale poltorej strony napisaly - ja tam juz tu przywyklam i udzielac sie na zamknietym nie bede
Jestem teraz Manuska a nie Sniezynkowa lutowka ( Rechot to dla ciebie zebys nie zapomniala)
**ewelka**
mama Wiki :)
hahahahah ja tez nie raz w marketach widzialm pracownikow co jak sie nachylali to hudraulik na wierzchu 

laski nie sa lepsze....

Ewelka hehe hydraulik - to ja wole gazownikow dzis byl jeden przeglad coroczny robic i nawet niezy , zagadwalam go ze niby tego nie wiem , a po co to , a to ... truten siedzial na gorze - pan poszedl to zly ze go zagadyalam , ze za milo itp jak fajny to co mialam go splawic - popatrzec nie mozna
Kaczucha to mialas widoki , nienawidze owlosionych panow
Kaczucha to mialas widoki , nienawidze owlosionych panow
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a wpadam sie tylko przywitac... komp nawalony,... az mnie cholera bierze jak mam wchodyic na stronke a nie umiec sie obsluyc
bo sie wszysto psuje... wlacza i wylacza... a ja nie mam jak naprawic... cczekam na mojego... niech naprawia ten zlom
kur... a laptop ma niecaly rok....

kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
buhahahahahaha-rechot-teraz to odj...ś fotę ;p a feeee ;p
reklama
**ewelka**
mama Wiki :)
a idz w cholere...bleeee co za owlosieniec