reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

a taki stary jak świat :-p
Małżeństwo ustaliło że będą kochać się tylko w te dnie co w wyrazie występuje litera "r".
Leżąc w łóżku mąż pyta się żony:
-Żono jaki dzisiaj dzień tygodnia??
-Niedzierla-odpowiada żona

reklama
Co do tego laptopa to nie macie gwarancji, skoro ma tylko rok? Jedźcie do sklepu i niech Wam naprawiają...

Dobry sex bomby! My dzisiaj wybieramy się nad morze, nawet palmy zobaczę Pogoda w końcu godna wycieczki!

Hej:tak:
Naprodukowalyscie wczoraj chocby za to placili:-pu mnie leje a mielismy isc z mala na spacerek i doopa...musze sie ogarnac w koncu ale jak na razie mam podly dzien:wściekła/y:brzuch na dodatek na dole mnie boli i cos jakby pecherz:-(znow zaczelam wczoraj mocno krawawic( sorry dla wrazliwych) a juz prawie nic nie bylo i nie wiem o co kaman?stwierdzilam ze nie nadaje sie na mamusie:no::-(nie radze sobie z mala, wrecz boje sie ja nosic, podnosic, nie kapie jej tylko moj W, zmieniam pieluchy i karmie ale z tym tez coraz gorzej:-(przy kazdym karmieniu marudzenie i wrzask:-(niby chce a jak daje to nie i tak z 50 razy przystawianie az w koncu mala wrzeszczy w nieboglosy, mi nerwy puszczaja i za 51 razem wreszcie sie naje...dostalismy wczoraj takie super urzadzenie dla malej ze moze w nim spac, kolysze, gra melodyjki i sa misie i swiatelka ale nawet to nie pomaga:no:moj mi pow ze chyba jestem psychiczna bo powinnam miec cierpliwosc i wszystko robic bo to male dziecko i jeszcze gorzej mi bo moze faktycznie tak jest???od jutra moj wraca do pr i juz ogarnia mnie panika:-(jestem egoistka bo pisze tylko o sobie ale mam nadzieje ze wybaczycie?musze sie wyzalic a moj nic nie rozumie:no:chociaz Wam zycze sympatyczniejszego dnia niz moj:-)

Kaczucha dobre!!!!:-D

Gucha tylko nie szalej na plaży!:-D

Kacha to co przeżywasz to normalne, miałam to samo tyle co ja przepłakałam przez miesiac:( ciągle to samo karmienie przewijanie, maruda:-( czułam żal wściekłość że nikt mnie nie rozumie... Czułam że nie nadaje się na matkę! Po pierwsze taka moja rada odciągnij trochę mleczka i wyjdź sama na spacer odpocząć od domu to bardzo pomaga uwierz mi! i zrób cos dla siebie ubierz się ładnie wymaluj idź do fryzjera, musisz być troszkę egoistką bo popadniesz w depresje... Jak Ty będziesz szczęsliwa to i reszta;-) a z malutką nie poddawaj się każde dziecko ma jakiś tam okres buntu do jedzonka przynajmniej u mnie też był takie rzucanie się ale zacisnęłam zęby i czekałam aż mu przejdzie i zjadł potem mu minęło:-) Tylko musisz prztrzymać ten czas to potrwa pare dni może tydzień! najgorsze pierwsze miesiące bo uczysz się żyć i rozumieć tą mała istotke, a potem czas zapiernicza, a dziecko coraz bardziej rozumne i świadome:-D trzymaj się i nie daj się!:)

Hej krolowo ja nie spie u mnie tez godzka do przodu mieszkam w uk i ja tez mlodka nie jestem - trojka z przodu - pozdrawiam
E Rechot dala bys jakiegos pana na sen a nie na koszmarny sen
Jakby co to ide spac no chyba ze Ewcia mnie z
Edti przypomnialo mi sie - Czy ktoras z Was oglada Szklo kontaktowe - w upaly byl pokazywany Pan Motyl kojazycie - to tak tez na wstrzymanie popedu seksualnego .
Ta godzina do tylu fajna jest wieczorkiem,ale rano trzeba juz nadganiac stara Europe!Pan motyl jest moim faworytem-cos nie zapomnianego!!!
bry!!
u nas znów gorąco ;/ widzę,że w końcu są mamuśki w podobnym wieku do mojego ;p u mnie w tym roku 3 wstępuje na przód ;/ miłej niedzierli ;p
kaaczuuchaa,mnie juz blizej do magicznej 4...
Kachaa87
-moze to depresja poporodowa?Mowie powaznie,dotyka dosc spory % kiobitek po porodzia,ale mija wiec glowa go gory.Potrzebujesz tylko dobrej porady lekarza.A Agatka potrzebuje zdrowej i usmiechnietej mamy.

Zapomnialam powiedziec grzecznie dzien dobry!
Dzien rozpoczol sie pieknie-ostra wymiana zdan z panem mezem przy niedzielnym sniadaniu-super.On wpier....l a mi w gardle stalo.Mila niedziela sie szykuje,nie ma co...

hej laski.... co tam slychac...
jaka jestem wqrwiona na tego laptopa:baffled:
normalnie masakra , niby D naprawil a tu gowno wielkie:eek:
normalnie tylko przez okno... :crazy:
masakra jak sie patrzy:baffled: caly czas mi sie literki przestawiaja.... a to mulenie nie prezszlo nawet jak mam pusty komputer....:angry: chuuuu wie....:wściekła/y:

Dziekuje za rady i pocieszenie:tak:sek w tym ze nawet nie mam ochoty nigdzie wyjsc:no:wygladam jak pol doopy zza krzaka:-(z odciagneciem mleka nie da rady bo mala nie toleruje w ogole smoka ani butelki:no:probowalam jej raz dac z butli odciagniete ale bez skutku:no:tylko cyc:-(dalej w zadne gacie sie nie mieszcze mimo ze waga prawie juz mi wrocila do poprzedniego stanu:-(jestem z Marsa chyba poza tym bo mnie nigdy nie ciesza zakupy:no:nie mam przyjemnosci w chodzeniu i ogladaniu laszkow, chodzenia do fryzjera itp...kupuje jak musze, taka jestem:-(moge kupic mojemu cos albo dla malej ale dla siebie nic nie potrzebuje:no:

Hej kurdeeeee tez mam problem z forum..nie otwieraly mi sie całe strony wies sorki,,,nie odpisze wsyskim..tyle pisałyscie..cytowac nie można i skleroza;/ z męzem miałam wczoraj meeega rozmowe..wszystkie żale jakie sie we mnie uzbieraly to mu wygarnelam..ma dla siebie wolny czas bo chodzi na silke zloty samochodowe..wczoraj chciał mnie zostawić na cala noc i balowac z kumpalmi na paprapetowie..mieliśmy jechac razem ale ze malej nie mialam z kim zostawić to powiedział że idzie sam;/ echhhhh szkoda gadac..tak sie pożarliśmy ze zaczełam sie pakować...ale narazie jest oki..cisza po burzy.......przytulił, ukochał, obiecał poprawe zobaczymy....

Rechot same ciacha wklejasz;P slinka do tyłka leciiiiii
Kachaaaa to baby blues mialam go ok 2 miesiecy TO MIJA:))))))) wierz mi miałam najgorsze myśli..a twój mąż nie fajnie postępuje;/ powinien Ciebie wspierac daj mu do poczytania artykuły o tym....
Gucha ucałuj swoją teściową ode mnie hahahahahah...i slovianka tyż...Boże ja sie ciesze, że mam taka co ma wszystko gdzies...dziś do niej jade i lajcik.....
Paullla Wiki ma 6 miesiecyuyyyyyyy wszystkiego naj jeszcze raz:)))) bo już smska wysłałam:)
Ewa jakiś potworny weekend na mężów co?????

no i nie pamiętam;////////////// buuuu sorryyyyyy mykam robić obiad i spadamy:* buziolkiiii

[/QUOTE]

reklama
Czesc dziewczny
Kacha tak jak juz pisalam poznajecie sie z niunia i wcale nie jestes z Marsa to normalne . Zobaczysz ze powoli dojdziecie do porozumienia ... Odnosnie karmienia to moja tez napoczatku karmienia nie chciala smoka - ale Uwazaj bo jak pociagnie pare razy to jej sie spodoba i nie bedzie chciala cyca , jestem zywym przykladem tego bo od 2 tyg zycia (mniej wiecej) mala ciagle tylko butle , a ja mam obowiazek w nocy o polnocy sciagac pokarm inaczej jest armagedon , to jest dosc uciazliwe , ale ja sie juz do tego przyzwyczailam jak do mycia zebow tylko ze czesciej ... Badz twarda i nie boj sie ty jestes mama i krzwdy dziecku nie zrobisz . Czekamy na relacje i postepy , wiedz ze masz tu nas i zawsze cos ci doradzimy i pomozemy
E to walnelam posta jakbym 5-cioro dzieciufff wychowala:-D:-D:-D
Nie pamietam co jeszcze wiec pozdrawiam i bede wpadac co jakis czas

Fotelik - extra teraz czekamy na przymiarkowe fotki
Paulla to dla Wiki

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry