Hej kurdeeeee tez mam problem z forum..nie otwieraly mi sie całe strony wies sorki,,,nie odpisze wsyskim..tyle pisałyscie..cytowac nie można i skleroza;/ z męzem miałam wczoraj meeega rozmowe..wszystkie żale jakie sie we mnie uzbieraly to mu wygarnelam..ma dla siebie wolny czas bo chodzi na silke zloty samochodowe..wczoraj chciał mnie zostawić na cala noc i balowac z kumpalmi na paprapetowie..mieliśmy jechac razem ale ze malej nie mialam z kim zostawić to powiedział że idzie sam;/ echhhhh szkoda gadac..tak sie pożarliśmy ze zaczełam sie pakować...ale narazie jest oki..cisza po burzy.......przytulił, ukochał, obiecał poprawe zobaczymy....
Rechot same ciacha wklejasz;P slinka do tyłka leciiiiii
Kachaaaa to baby blues mialam go ok 2 miesiecy TO MIJA

)))))) wierz mi miałam najgorsze myśli..a twój mąż nie fajnie postępuje;/ powinien Ciebie wspierac daj mu do poczytania artykuły o tym....
Gucha ucałuj swoją teściową ode mnie hahahahahah...i slovianka tyż...Boże ja sie ciesze, że mam taka co ma wszystko gdzies...dziś do niej jade i lajcik.....
Paullla Wiki ma 6 miesiecyuyyyyyyy wszystkiego naj jeszcze raz

))) bo już smska wysłałam

Ewa jakiś potworny weekend na mężów co?????
no i nie pamiętam;////////////// buuuu sorryyyyyy mykam robić obiad i spadamy:* buziolkiiii

[/QUOTE]