reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Ilonka czytając Twój post o foteliku,przypomniała mi się ta strona.

fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 9-18 kg :: sortowanie wg kryterium ocena

Tym razem postanowiliśmy przy zakupie fotelika kierować się wynikami testów.
Ostatnio jakaś przewrażliwiona się zrobiłam na tym punkcie.
Póki co,wstępnie zdecydowaliśmy się na jeden z tych dwóch.

CONCORD TRANSFORMER T ISOFIX ADAC 2010 4* URSYNÓW (1175307524) - Aukcje internetowe Allegro

FOTELIK SAMOCHODOWY TRANSFORMER X CONCORD WARSZAWA (1177035910) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Ewa mam nadzieje że konflikt załagodzony!:-)

Kacha tymbardziej zmuś się do wyjścia odpocznij psychicznie od 4 ścian!

Kamcia dużo cierpliwości przy sprzęcie życzę wiem co przeżywasz:/

Ilonka to nowy mebel przeszedł już chrzest!:-D Synuś stwierdził że musi się wpasować do domu:-D fotelik fajny :tak:

...Rechot same ciacha wklejasz;P slinka do tyłka leciiiiii...
a mężem się nie przejmuj czasem się faceci zachowują kompletnie nieodpowiedzialnie jakby wciąż mieli naście lat i nie mieli rodzin...

przypomniałyście mi że muszę nowy fotelik kupić:/

no no-fotelik na wypasie :)

patrycja-przecież faceci dojrzewają do 6 roku życia a potem już tylko rosną ;p

no i niedzierla prawie się skończyła.niedługo myciu,palulu i spać co poniektórzy ;p

reklama
ja pikole-co za zboczuchy :-p
wystarczy,że pooglądam foty jakie da rechot i nic się nie chce ;-)
ewelka-hehe,ale potem ma na dzień ;-)

Do góry