reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

oglądałam film :-D serce to miałam w tyłku:-D

Ewelka dobrze że sama się przyznałaś!:-D

Ja nie milczę... myślę, a że myślenie jest moją mocną stroną no to cóż... trochę to trwa:-D

reklama
Hej laseczki:-D
No tak niedziela, niedziela i jutro trza do roboty zapierdzielać ... ale ten czas leci :crazy: Byliśmy u koleżanki na ślubie dzisiaj w tą najgorszą pogodę :-( Nie chciało mi się jak cholera, no ale cóż. Oczywiście od rana kwas ze ślubnym więc nie było za miło. A o co poszło?... o to, że siedział do nocy, a rano problem wstać :wściekła/y: Obudziłam go o 9:30, bo ślub na 12:00 więc po 11:00 musieliśmy wyjechać i jak przykładna żona zrobiłam na śniadanko omlety z miodem i co usłyszałam ??? o 10:00 ślubny mi wyskakuje z tekstami, że nie zdążymy na ślub itd. No i nie wytrzymałam i się pokłóciliśmy :baffled:

Kiedy wróciliśmy ze ślubu to położyłam się do łóżka i obudziłam o 18:30 :-D Okazało się, że zasnęłam ok 15:30, a godz. po mnie Hania i tak pociągnęłyśmy aż do tej godz. No i przez to Hania usypiała mi teraz godz. :-D No nic ja wracam do prasowania, bo wysypuje mi się znów z szafy :baffled:

P

Ostatnia edycja:
yyyyy-no teges....to mnie zażyłaś ;-) tak tak-chleb:-) ;-)
Tosia-to ładnie pospałyście ;-)

no i nadal tu siedzę chalera:-D

O matko i corko!Kiedyscie tyle napisaly?Dobrze,ze temat byl przystepny i latwo przyswoilam.
Doczytalam sie,ze nie wolno cytowac,tak?To przepraszam,zewczesniej to uczynilam.A dlaczego macie taki prikaz?
Tosia-daj to prasowanie,odwale za Ciebie.Prasowanie to relaks.
Niestety caly dzien byl do d...,chociaz po poludniu wybralismy sie nad morze(ale mi wycieczka,raptem 15min.drogi).Mezowy pchal mlodego a ja dreptalam z lapami w kieszeniach.Pogadalismy,ze ho ho.Tak,nie,nie wiem,wracamy.Zajefajnie.Teraz niby gadamy i nawet pan maz udaje milego,ale ja mam focha.
ewelka,wyczytalam na wczesniejszych stronach,ze Twoje dziecie zywi(zywilo sie)mlekiem nutramigen.Jezeli mozna spytac,to jaki byl tego powod?Maciak ma AZS i tez od urodzenia jest na tym dziadostwie.

Ostatnia edycja:
reklama
Ewa z tym cytowaniem,to nie jest tak,że nie można.Tylko jak dziewczyny cytowały wypowiedź każdej i pod nią wpisywały odpowiedź,to posty były mega długie i się bałagan robił :tak:
A co do prasowania,to dla mnie jest to zło konieczne :confused2:
Doczytałam jeszcze o nutramigenie.Moja Niunia też była na tym mleku.Powód - skaza białkowa.

Do góry