reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Dzieki Andzia za wyjasnienia.Co do cytatow to troche lipa,ja mam pamiec dobra ale krotka.Ale rozumiem i nie ma sprawy.
Pytam o to mleko,bo zastanawia mnie jak dlugo bede je podawala.Mlody je je ze smakiem,bo innego w sumie nie zna.Jak dlugo podawalas je swojej malej,kiedy i jak moglas przejsc na inne?
rechot-trzymam kciuki za jutrzejszy szpital.Musi byc dobrze,badz dobrej mysli!

Ostatnia edycja:
reklama
a ja znalazłam sposób żeby ominąć cytowanie i zapamiętać:-D cytuje sobie wszytskie odp i potem na bierząco cytat zastępuje odpowiedzią:-D

tak tak kaczucha chleb chleb tak się teraz mówi?:-D

Andzia dzisiaj jakiś kłótliwy dzieńczy co:/ u nas też iskry szły:/

hej'

jeden dzien mnie nie bylo a tyle czytania ze hohoh:-D
my dzis wrocilismy z odpustu od moich rodzicow...wczorj sie troce zrelaksowalam wypitymi %% a dzis powrot do normalnosci:baffled: wlasnie mnie Kuba z równowagi wyprowadzilk i go tak nim trząsnelam ze szok...co ze mnie za matka...ehhh totalny brak cierpliwosci.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ewa
moje dziecko na bebilonie pepti a to chyba cos podobnego co nutra..cos :-Dtam dalej bo niby ma skaze bialkowa..ale jak mu dam teraz jogurt czy bakusia to nic niema....ale mleko tanie to niech jje to po co wydawac tyle kasy..
\
a sluchajcie jakie sie podaje mlewko dzieciom co niemaja zadnych skaz itp???? jakies bebiko czy co????
ooo loooooooosieeee jak mi marudzi zaraz sie w kosmos wystrzele i niech sam siedzi...bo szlag mnie kur...zaraz trafiii:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

heeeeeeeeeeejjjjj

Agacjone my też na pepti jesteśmy..i Pullla też..a te normalne sa po prostu w sklepie sa dostepne..ja na poczatku dałam Enfamil..tzn. tak w ogóle to karmiłam Amelkę piersia do 3 miesiaca..chciałam dłużej, ale;/ zaczęla słabnąć..przestała podnosić główke...nie miala siły non stop ja dostawiałąm do cyca i głodna była non stop;/ miała niedowagę...musiałam isc do neurologa itd. ale okazało sie, że wystarczyło że przeszłam na butle....wszytsko niemal odrazu wróciło do normy..waga ok..siły wróciły i jest zdrowym bobasem:) a pepti z racji tego ze reagowała kolkami jak ja cos mlecznego zjadłam;/ no i chrosty na buzi miała...myse ze to juz mogło przejsc..wtedy bym tez na bebilonie została ale na tym zwykłym...ale poki co nie gardze recepta i mlekiem za 9zł:))))

u nas oki...dobrze, że mnie tu wczoraj świntuchy nie było..bo okres mam:///// a wy mi byscie smaka znowu zrobiły

i nie przypominac mi tu o zakupie fotelika;/....kurde kase trza skołowac na nowe MAXI...;/

trzymamy kciuki za Tomusia Rechotka..już jest z w szpitalu:********

Witam:tak:
Ladnie wczoraj musialo byc:tak:ciekawe ile z Was wybierze sie dzisiaj do meblowego lozka ogladac?:-pja dzisiaj padam i czekam az mala usnie zeby ja przewinac, nacycusiac i nyny bo wczoraj siedzialam z nia do 1 w nocy bo mi wymiotowala mlekiem( pod cisnieniem i to takim pozadnym) potem zas cycus az w koncu po 5 godz sukces i usnela a ja z nia na siedzaco:-(powiedzcie mi czy to moze miec zwiazek z tym ze sama mialam wczoraj biegunke giganta?:sorry:pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo:-(

reklama
hej... wkoncu znalazlam chwilke... komp jeszcze nie do konca naprawiony , ale juz dziala lepiej... no i poza tym mam troche do porobienia :-p
zaraz jade z mala do urzedu bo mi jej do socjala nie dopisali:baffled:

pozniej kumpela wpada , a po poludniu wrca D z pracy wiec pojedziemy na basenik i jeszcze trzeba stara znajoma odwiedzic ....
jutro tez mnie nie bedzie bo od rana jedziemy na zakupy:baffled:
o matko... to ja jestem strasznie busy:-p

widzze ze wczoraj sie niezle dzialo.. hihih
no wlasnie kacha ma racje... ciekawe ile z was bedzie stalo w kolejkach po lozko:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry