reklama
agacjone23
Fanka BB :)
hej
rechot
myslalam ze sie pozygam od tego pana bleeeeee
ja dzis na M tez wku....co za bezmózgowce te faceci....ale zemsta edzie gorzka hehehe tylko nie teraz
lece dziewuszki spac bo jutro rano wstaje
buziaki papa:*:*:*
rechot
myslalam ze sie pozygam od tego pana bleeeeee
ja dzis na M tez wku....co za bezmózgowce te faceci....ale zemsta edzie gorzka hehehe tylko nie teraz
lece dziewuszki spac bo jutro rano wstaje
buziaki papa:*:*:*
ewa72
Mama Maciusia
Nie,nie moge z Was!!!Dobre jestescie,a ten owlosiony rozwiedziony amant normalnie mnie rozwalil.
rechot,masz 100%racji,zawsze ja frajer to sprzatam,a tak bym chciala byc krolewna...
Musze sie polapac kto jest kto,kto co pisze i na co odpisac,a w moim wieku to juz nie takie proste!Potrzebna kartka,dlugopis na notatki.Emotionki opanuje jak w srode starsze dziecie powroci od tatusia z Oslo.
No nic,starczy na dzisiaj mocnych wrazen.Chyba wszyscy juz spia.My mamy ta przewage,ze tu zawsze godzina do tylu.To jedyny plus mieszkania w Ire.DOBRANOC
rechot,masz 100%racji,zawsze ja frajer to sprzatam,a tak bym chciala byc krolewna...
Musze sie polapac kto jest kto,kto co pisze i na co odpisac,a w moim wieku to juz nie takie proste!Potrzebna kartka,dlugopis na notatki.Emotionki opanuje jak w srode starsze dziecie powroci od tatusia z Oslo.
No nic,starczy na dzisiaj mocnych wrazen.Chyba wszyscy juz spia.My mamy ta przewage,ze tu zawsze godzina do tylu.To jedyny plus mieszkania w Ire.DOBRANOC
Ostatnia edycja:
Hej krolowo ja nie spie u mnie tez godzka do przodu mieszkam w uk i ja tez mlodka nie jestem - trojka z przodu - pozdrawiam
E Rechot dala bys jakiegos pana na sen a nie na koszmarny sen
Jakby co to ide spac no chyba ze Ewcia mnie zaczepi
Edti przypomnialo mi sie - Czy ktoras z Was oglada Szklo kontaktowe - w upaly byl pokazywany Pan Motyl kojazycie - to tak tez na wstrzymanie popedu seksualnego .
E Rechot dala bys jakiegos pana na sen a nie na koszmarny sen
Jakby co to ide spac no chyba ze Ewcia mnie zaczepi
Edti przypomnialo mi sie - Czy ktoras z Was oglada Szklo kontaktowe - w upaly byl pokazywany Pan Motyl kojazycie - to tak tez na wstrzymanie popedu seksualnego .
Ostatnia edycja:
kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
bry!!
u nas znów gorąco ;/ widzę,że w końcu są mamuśki w podobnym wieku do mojego ;p u mnie w tym roku 3 wstępuje na przód ;/ miłej niedzierli ;p
u nas znów gorąco ;/ widzę,że w końcu są mamuśki w podobnym wieku do mojego ;p u mnie w tym roku 3 wstępuje na przód ;/ miłej niedzierli ;p
kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
Andzia-hehehe,tak 

reklama