reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

mówisz i masz

potrafie ostudzić każdy zapał sexualny

%C5%BCul.jpg

reklama
hej

rechot
myslalam ze sie pozygam od tego pana bleeeeee

ja dzis na M tez wku....co za bezmózgowce te faceci....ale zemsta edzie gorzka hehehe tylko nie teraz

lece dziewuszki spac bo jutro rano wstaje
buziaki papa:*:*:*

Nie,nie moge z Was!!!Dobre jestescie,a ten owlosiony rozwiedziony amant normalnie mnie rozwalil.
rechot,masz 100%racji,zawsze ja frajer to sprzatam,a tak bym chciala byc krolewna...
Musze sie polapac kto jest kto,kto co pisze i na co odpisac,a w moim wieku to juz nie takie proste!Potrzebna kartka,dlugopis na notatki.Emotionki opanuje jak w srode starsze dziecie powroci od tatusia z Oslo.
No nic,starczy na dzisiaj mocnych wrazen.Chyba wszyscy juz spia.My mamy ta przewage,ze tu zawsze godzina do tylu.To jedyny plus mieszkania w Ire.DOBRANOC

Ostatnia edycja:
Hej krolowo ja nie spie u mnie tez godzka do przodu mieszkam w uk i ja tez mlodka nie jestem - trojka z przodu - pozdrawiam
E Rechot dala bys jakiegos pana na sen a nie na koszmarny sen
Jakby co to ide spac no chyba ze Ewcia mnie zaczepi

Edti przypomnialo mi sie - Czy ktoras z Was oglada Szklo kontaktowe - w upaly byl pokazywany Pan Motyl kojazycie - to tak tez na wstrzymanie popedu seksualnego .

Ostatnia edycja:
dobry:-D widzę że wczoraj był dzień wqurwiania!:-D

Rechot aleś mi poprawiła poranek:-D z rana dwa takie ciacha... mmm :-D

miłego przedpołudnia;-)

bry!!
u nas znów gorąco ;/ widzę,że w końcu są mamuśki w podobnym wieku do mojego ;p u mnie w tym roku 3 wstępuje na przód ;/ miłej niedzierli ;p

Hej.U mnie też upał...Ale znając życie jak się zacznie zimno,to jeszcze za nim zatęsknię :-p
kaczucha niedzierla to z tego kawału? :-D

reklama
Do góry