Kasiam13161
Fanka BB :)
No rozumiem, dobrze żeby udało wam się jak najszybciej.Ja dopiero zaczynam w tym cyklu więc jeszcze mało.wiem na ten temat [emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No rozumiem, dobrze żeby udało wam się jak najszybciej.Ja dopiero zaczynam w tym cyklu więc jeszcze mało.wiem na ten temat [emoji4]
No rozumiem, dobrze żeby udało wam się jak najszybciej.
Bo mezczyzni sie boja, wszystkiego, odpowiedzialnosci szczegolnieAle okaże jak to będzie... Nie robię sobie zbyt wielkich nadziei bo wiem jak teraz, w tych czasach trudno zjeść w ciążę... [emoji52] Mój mąż bardzo się wahał czy to aby już Ale teraz widzę że jest coraz bardziej przekonany [emoji4]
Tak jak ktoś zdrowy, niektórzy mają szczęście i im się udaje no A nie którzy muszą poczekać.Ogolnie jak ktos jest zdrowy to kaza rok sie starac![]()
No jasne to musicie oboje chcieć. A robiłaś już jakieś badania czy cos byłaś u gin?
Dziwne ze na tak krotki czas dal te leki. Ale po badaniach bedzie jasniejsza sytuacja w czym tkwi problem i co robicDokładnie jak pójdę z niczym to każą robić pewnie, już sama nie wiem No ja jestem po ślubie 3.5 roku więc już trochę A jak mam cykle nie owulaxyjne to jak
Ale to też jest łatwo powiedzieć nie myśleć i tak dalej. No widzisz. Powiem Ci że mój mówi że już by bardzo chciał żeby było ale mówi mi żeby się nie przejmować i że poczekamy na niego i to jakoś dzięki niemu się trzymam.Ale okaże jak to będzie... Nie robię sobie zbyt wielkich nadziei bo wiem jak teraz, w tych czasach trudno zjeść w ciążę... [emoji52] Mój mąż bardzo się wahał czy to aby już Ale teraz widzę że jest coraz bardziej przekonany [emoji4]
Bo mezczyzni sie boja, wszystkiego, odpowiedzialnosci szczegolnie![]()
Aha no widzisz A też tak oczami mówią z cały świat, A później się tak człowiek nastawi i jest co jest. Nic się nie martw może się teraz udaJa te wyniki, byłam u innego prof wyniki obejrzał zrobił usg stwierdził że pecherzyk pęknie i będzie ciąża a tu uj
Aha no widzisz A też tak oczami mówią z cały świat, A później się tak człowiek nastawi i jest co jest. Nic się nie martw może się teraz uda[emoji4]