Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pozostał ból, pustka, żal, wściekłość i nie wiem co jeszcze. Tak je kochałam , tak pragnęłam. bolało strasznie , nie było dnia żebym nie płakała, czasami wyłam jak pies z rozpaczy i tesknoty za moim dzieckiem.
Ale cóż zycie toczy się dalej czy tego chcemy czy nie. Minęło 4 miesiące boli nadal, smutek pozostał i ta nadzieja że dla nas też los okaże się lepszy.
Nie Wiem Jak Mam Zaczac Bo To Tak Bardzo Boli. Minelo 6 Dni Od Momentu Kiedy Dowiedzialam Sie Ze Serduszko Mojego Malenstwa Juz Nie Bije. Swiat Sie Wtedy Dla Mnie Zawalil.bylam W 11 Tygodniu Ciazy, Do Tego Czasu Wszystko Bylo W Porzadku.tak Bardzo Chcielismy Tego Dzidziusia.rano Zaczely Sie Plamienia, Potem Krwawienie, Natychmiast Pojechalam Do Lekarza I To Co Tam Sie Okazalo Bede Slyszec Do Konca Zycia Nic Nie Dalo Sie Juz Zrobic, Uslayszalam Ze To Poronienie Samoistne, .potem Wszysko Stalo Sie Tak Szybko... Nad Ranem Nie Moglam Wytrzymac Z Bolu, Pojechalismy Do Szpitala, Kolejne Badanie, Zabieg , Bo Uslyszalm Ze Zostaly Resztki, Narkoza Obudzilam Sie I Uslyszalam Ze Po Wszystkim, Dla Nich Bylo Po Wszystkim A Dla Mnie Umarlo Moje Dziecko.na Drugi Dzien Zostalam Wypisana Do Domu.minelo Pare Dni A Mnie Nadal Tak Bardzo Boli To Co Sie Stalo.wszyscy Probuja Mnie Zrozumiec, Ale Nikt Nie Moze Mi Pomoc, Moj Maz Jest Wspaniay, Wiem Ze On Tez Ciepri, Ale Wspiera Mnie Jak Tylko Moze. My Tak Bardzo Kochalismy To Malenstwo Choc Bylo We Mnie Tak Krotko. Nie Moge Zrozumiec Dlaczego Los Nas Tak Ukaral.ciagle Zadaje Sobie To Pytanie Dlaczego??