izabela352
Fanka BB :)
i u nas na szczescie sie udalo. obylo sie bez bolu i stresu. po prostu pomalutku, co kilka dni probowalam. tylko teraz nie wiem jak czesto zabieg powtarzac? codziennie? a moze wogole?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co mam robić??? Skonsultować to jeszcze z innym lekarzem? Z tego co ten lekarz powiedział mojego synka czeka obrzezanie. Czy to konieczne?
- najprosciej jest operowac, a moze wcale nie trzeba i mozna uniknąc tego wszystkiego
.

Przyjechaliśmy do Polski i tu pediatra się złapał za głowę bo tego tak się nie robi!!! Ale na szczęście oprócz małego zaczerwienienia nic mu nie było a my mieliśmy sprawę załatwioną.Przemywaliśmy rivanolem i spokoj. Teraz codziennie przy kąpieli myjemy dokładnie siusiaka i spokój.
Zawsze przy wizycie u lekarza tylko byl tekst ze TU JEST OK. I nic nie kazal narazie ruszac. Wiec my nie ruszamy. Kurde ale jak tak czytam Was to az mi skora cierpnie... 5go idziemy na bilans 2 latka ciekawe co powiedza.
. Ale podpytałam jeszcze pediatrę o tę stulejkę, poczytałam na forach i zgodnie z pediatrą postanowiliśmy spróbować maść sterydową Cutivate. Teraz po tygodniu już jest o wiele lepiej.
Jeszcze trochę i cały napletek zejdzie bez problemui bez boleści. A było bardzo źle, bo dziurka była wielkości główki szpilki. teraz już jest większa i elastyczna, a jak odciągam to synka nic nie boli - wręcz łaskocze chyba bo się śmieje