reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

Witaj w domku Celinko:)

Ufam, że tak jak lekarz przewidział do Nowego Roku dotrwam:)

A teraz też pragnę Wam życzyć pięknych pełnych wiary, nadziei, miłości oraz rodzinnego ciepła Świąt. Niech ten czas oczekiwania na narodzenie i jego nadejście(zarówno Boże, jak i naszych Maluszków)będzie jednym z najwspanialszych momentów życia:)

reklama
czesc Celinko...dobrze, ze Ty juz w domciu na Święta, wypoczywaj duzo, nie rob nic i czekajmy wszyscy grzecznie na nasze dzieciaczki;-)

Celinka, super, że jesteś z powrotem. Mam nadzieję, że limit już wyczerpałaś i teraz będziesz przechodzić końcówkę ciąży i sam poród książkowo. I że spotkamy się jednak na tej porodówce :-)

Cześć Dziewczyny! Od jakiegoś czasu przeczytuję fora i podglądam - teraz chciałabym dołączyć do "stycznióweczek 2009". Termin mam na początek stycznia więc jak większość z Was już raczej się kulam niż chodzę :-D Szukam też przyjaznej, ciężarnej "duszy" z Wrocławia lub okolic tak by jak Maleństwa pokażą się już na świecie móc wymieniać się doświadczeniami :blink:
I pytanko : czy w ostatnim trymestrze bierzecie jakieś witaminy, potas, żelazo, magnez? Mi mój Gin przepisał potas i magnez - nie wiem czy tak powinno być czy po prostu coś było nie tak w wynikach a nie chciał mnie martwić?? :-(

a ja składam meble...tzn oni mężczyźni składają a ja nadzoruje...ale juz mi sie troche nudzi to nadzorowanie i spac mi sie zachciewa więc chyba zarządze koniec pracy na dziś...oni juz chyba na to liczą;-)

reklama
Oj widze ze tylko ja spac nie moge. Pierniczki w 1/3 zrobione, mieszkanie posprzatane, nudno mi:-p. Jak tylko sie położe to zgaga:wściekła/y:.! Zostaje mi oglądanie filmów albo ubieranie choinki.

Do góry