• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

Celinka - gratulacje, super że już w domciu jesteście:)

Emilka- ja też mam fioła na punkcie psiaków , co prawda do połowy ciąży jeszcze latałam do schroniska , na szkolenia i wystawy w sumie przez całą ciążę ku uciesze swojego męża mieliśmy tylko dwie bidy na tymczasie w domu . Teraz moje właśnie zdziczały bo nie szkoliłam ich gdzieś tak od 4 miesięcy no i to daje się niestety odczuć. Moje przy innych dzieciach też się fajnie zachowują ale nie wiem jak to będzie jak maluch na codzień będzie w domku , no cóż wszyscy domownicy będą musieli nauczyć się nowej sytuacji!! na razie ćwiczymy na lalce :-)

reklama
Jak widać pełnia na mnie nie działa - nic się nie dzieje. Zatem jutro ponownie stawiam się w szpitalu :-( Nie wiem jak długo to potrwa, bo będę leżeć do skutku. A jeśli z małym będzie wszystko dobrze, to próba wywołania nastąpi dopiero 10 dni po terminie czyli 18 stycznia :szok:
Pozdrawiam wszystkie rozpakowane i spakowane Mamy i życzę dużo szczęścia i radości z dzieciątkami.
na mnie tez nie dziala i nic na to nie wskazuje , zeby w jakis sposob zadzialala
spooky powodzenia zycze i trzymam kciuki
u mnie wywolanie dopiero 29 stycznia ,tzn masaz szyjki :blink:

Na mnie tez pelnia nie dziala jeszcze,ale mamy cala noc!!!!dzis caly dzien na nogach...no zobaczymy choc wszystkie wczorajsze bole i skurczyki przeszly:szok:
mi tez wszystko przeszlo , troszke brzuszek czuje ,ale nie bolaco tylko tak ze cos tam w srodku sie dzieje. i tyle

celinko witamy wśród nas ;-)
ja rowniez witam
zbieraj sily i wracaj szybciutko do formy :tak: pozdrowienia gorace:-)

cierpie na bezsenność....
siedze na klęczkach z szeroko rozstawionymi nogami przed łóżkiem..na brzegu łóżka laptop...
jedyna pozycja w ktorej kregoslup mnie mniej boli...i dostalam biegunki wiec czysci mnie juz ladnie od ponad dwoch godzin...cos mi zaszkodzilo pewnie, bo w objaw przed porodowy to ja juz nei wierze...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry